As avea nevoie de ajutor, tusa acuta de vreo 3-4 saptamani

22-03-2011
f_eri
Nu este medic/terapeut
f_eri
Buna ziua. As avea nevoie de ajutor. Mama mea are o tusa acuta de vreo 3-4 saptamani(mai ales seara, aproape se inneaca, dar nici ziua nu o lasa foarte usor). Nu a fost racita sa zic ca este de la aia. Nu reusesc nici cum sa o conving sa mearga la medic.Ea are 53 de ani si fumeaza de ani de zile. A luat tot felul ed medicamente dupa ureche, mai ales naurale + miere, sirop de muguri de brad, ceva sirop de la naturisti, nici nu le mai stiu pe toate. a mai spus intr-o zi ca o duruto gatul(o durere de gat nu cred ca trece intr-o zi) si ca de la aia i se trage dar o cunosc si stiu cand incearca sa ma linisteasca ca sa scape de ceva. Va rog sa ma ajutati ca mie imi este foarte frica. Am incercat toate metodele sa o duc la medic dar ea ii cu nu in fata. As avea motive sa ma ingrijorez??
2 comentarii
0
22-03-2011, ora 22:51
f_eri
Nu este medic/terapeut
f_eri
Am uitat sa precizez de menopausa. Ar avea vreo legatura?
0
30-03-2011, ora 11:15
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Daca incepem cu presupunerile, din pacate, putem sa dam gres. Nu asteptati sfaturi in lipsa unui diagnostic. O radografie la plamani - in primul rand. O consultatie la ORL, apoi (daca este cazul) la un pneumolog. Sunt foarte bune tratamentele naturiste, mai ales cand se folosesc cele potrivite. Cu multa rabdare, prin discutii calde, trebuie s-o convingeti sa ajunga la doctori. Chiar daca nu vrea sa faca tratament, macar sa-si afle diagnosticul. Apoi puteti sa primiti recomandari si aici.
Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns