Astept parerile dvs

25-01-2011
vic1955
Nu este medic/terapeut
vic1955
S-a tratat cineva la dna dr psih. Andreea Vasilescu de la Spitalul Universitar BUC? Ce parere aveti despre dansa? M-ar ajuta orice informatie. Multumesc( sau poate ati auzit ceva de la rude, prieteni, cunostiinte)
4 comentarii
0
26-01-2011, ora 15:39
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Ma voi interesa direct acolo, am cativa prieteni, dati-mi putin timp...
0
01-02-2011, ora 20:26
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Doamna doctor Vasilescu nu mai lucreaza la Universitar, dar puteti merge la cest spital, la o dr foarte bbuna, nu stiu insa decat prenumele, Maria.Parca Maria David.Ma scuzati de intarziere, abia aseara am putut suna la prietenul meu de la Universitar.Mergeti acolo cu incredere!Cu stima!
0
01-02-2011, ora 20:31
pulberedestele
Nu este medic/terapeut
pulberedestele
Dr.Adriana David, am mai dat un telefon, mergeti cu incredere, a lucrat si colaboreaza cu domnul profesor Tudose.Nu-mi mai aminteam, discutia cu prietenul meu a fost aseara tarziu, si acuma l-am sunat din nou.Mergeti la d-na dr. Adriana David!
0
03-02-2011, ora 00:32
vic1955
Nu este medic/terapeut
vic1955
Multumesc mult ptr raspuns, sprijin.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul