astm

08-04-2010
paul20
Nu este medic/terapeut
paul20
Buna ziua, sunt diagnosticat de la varsta de 7 ani cu astm bronsic, am facut tratament pana la 12 ani cand nu am mai avut nevoie de nici un tratament nici macar ventolin nu am luat nu am mai avut nici o criza pana la 16 ani. Din pacate de la aceasta varsta a revenit din nou, acum sunt tratat de med de fam cu seretide si singulair. Imi este relativ ok, cu mici exceptii, singura chestie este ca nu pricep de ce reactioneaza organismul si se contracta bronhiile si se declanseaza criza de astm si dupa ce rad cu pofta, adica practitc nu pot rade, mai degraba alerg fac efort si nu am probleme dar atunci cand rad se declansaza astm nu prea placut. nu pot intelege de ce tocmai atunci.Vreau sa mai stiu daca se poate agrava in timp astmul? am inteles de la un medic ca in pincipiu se mai amelioreaza de la sine dupa varsta de 35 de ani, in prezent am 21. Multumesc, o zi buna
2 comentarii
0
08-04-2010, ora 15:50
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Totul este pe plan pshic. Astmul este legat de frici constiente sau inconstiente, de nesiguranta.
Un expemplu: la copii mai mici astm apare des la despartirea parintilor si dispare de indata ce totul este ok din nou. Daca problemele si fricile se mentin se mentine si astmul. Daca problemele sufletesti ale copiilor dispar, atunci dispare si astmul.

Daca peste 10 ani apare o noua frica, organismul reactioneaza la fel ca si in trrecut conform slabiciunii prezente in organism pe care nu o vindeca nimeni.

Cu medicamente nu se vindeca astmul ci numai se trateaza simptomele prezente.

Daca vrei sa-l vindeci trebuie sa vindeci frica din tine care duce la aceste simptome.
La frica i se taie oricui respiratia... la frica inconstienta de durata la fel.
Pt. a vindeca frica din tine trebuie sa apelezi la o medicina care stie de ea si are si remedii enrgetice corespunzatoare pt. a patrunde la suflet (=corpul energetic) unde se afla cauza bolii si deci si a fricii si anume la homeopatie, o stiinta medicala germana de peste 200 de ani.

Mergi la un medic homeopat cu experienta daca vrei sa fi vindecat, medicamentele pe care le iei nu vindeca nici in 100 de ani. Iar boala asta iti poate aparea la urmatoarea criza sufleteasca.

Daca te vindeci luand medicamente chimice o faci tot de la imprejurarile schimbate si nu de ele.
Succes.
0
18-06-2010, ora 10:44
nati_nati
Nu este medic/terapeut
nati_nati
buna scarface,

Am vazut ca ai experienta in homeopatie, poate ma ajuti si pe mine.
Am o fetita de 7 ani pe care o tratez homeopat si un baietel de 2 luni si 18 zile, pe care dr. homeopat nu mi-l primeste pt ca este prea mic si nu il poate vedea.
Problema mea este ca de cand s-a nascut are un fornait in piept zic eu, desi la plamani nu are nimic si nasul nu este infundat(la aspirare nu se elimina nimic). La 2 luni i-am facut injectabil la 6 ore ampicilina cu gentamicina(5ile)si inca 2 zile - axetine la 8 ore, toate intravenos pentru ca nu ii trecea, ba chiar avea o haraiala urata in piept-se simtea la mana.Dupa 7 zile de trat. a fost ok, dar acum a inceput sa fornaie din nou.Medicul de fam. mi-a dat augmentine sirop si eurespal- a zis ca are si putin rosu in gat, dar nu vreau sa i le dau.
Un alt medic pediatru mi-a spus ca asa s-a nascut si pana la 6 luni sa ii facem nebulizari cu adrenalina si ser fiziologic periodic ca apoi sa ii dea singulair, si ca nu este nevoie de antibiotic.
Sa inteleg ca este alergic la ceva?
ce sa fac- eu am incredere in homeopatie.
astept raspuns cat mai repede
Adaugă un comentariu / răspuns