atac de panica sau inima?
acum 3 zile am avut papitatii puternice, slabiciune, durere de brat stang si frica de moarte, toate venite de nicaieri... de atunci ma simt rau, am frisoane, ma doare partea stanga a corpului (gat, brat, antebrat, san stang, axila, parca simt si niste socuri la inima ), mai ales intre omoplati, ma dor picioarele si bratul stang (daca il masez ma dor muschii ) capul, nu stiu daca e in capul meu sau chiar se intampla... am luat ca si mg... ce simptome sunt astea ? sunt foarte ingrijorata ca as putea face un stop cardiac.. e doar un atac de panica sau e mai mult... parca pe zi ce trece e mult mai rau.. va rog, astept un raspuns. multumesc pentru timpul acordat..
2 comentarii
In absenta unui consult clinic, a investigatiilor de laborator si a unui EKG nu se poate spune sigur daca simptomele sunt psihosomatice sau au un substrat organic. Nu e vorba de iminenta unui "stop cardiac", nu se pregateste un stop cardiac cu astfel de simptome premonitorii, insa ar putea fi de exemplu debutul unei infectii respiratorii.
Va multumesc frumos, intre timp am ajuns la un cardiolog si au spus ca e vorba doar de o tahicardie sinusala !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32atac de panica - infromatii
- 4RMN cocludent sau nu?
- 6Cum sa scap de atacuri de panica?
- 3atacuri de panica
- 5Atac de panica? fara simptome reale..
- 5Panica sau probleme reala la inima?
- 6frica de calatorii, desi imi place sa calatoresc prin lume
- 7socuri electrice in cap si corp, tinitus pulsatil, tulburari de ritm cardiac
- 15atacul de panica si glanda tiroida
- 96ma puteti ajuta cu niste sfaturi
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 0Atacuri de panica;
- 5sufar de autofobie?
- 4stres si panica
- 4anxietate? ce ar trebui sa fac?
- 5Trăiesc cu frica unui atac de cord!
- 2simptome ciudate stare lesin+lipsa aer+contractii musculare puternice / panica ?
- 5anxietate, atac de panica, depresie?
- 4Atacuri de panica / anxietate generalizata
- 9Atac de panica sau alceva ?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: