ati putea sa imi spuneti
ati putea sa imi spuneti mai exact cum se face O urografie intravenoasa si O ecografie renala ca nu stiu in vena nu am facut nimic dar film am facut si o zis ca canalul este perfect fara pietri sau nisip iarna ma ustura mai tare si acuma cum so mai incalzit ustura mai putin idea este ca urina miroase si are o culoare mai inchisa noaptea nu urinez numa dimineata acuma de cateva luni a inceput sa ma manance si pielea poate fi din acuza asta va multumesc mult
2 comentarii
Probalil ai facut doar ecografie renala.o UIV consta in examinarea radiologica a rinichilor si cailor urinare care sunt deja opacifiate prin injectarea intravenoasa a unei substante de contrast, de obicei Odiston. Cauta in farmaciile naturiste radacina de brusture si fa ceai...te va ajuta la rinichi.Si bea mai multe lichide. Cand vei avea posibilitate fa si o UIV cu substanta de contrast.
pentru a putea face o urografie trebuire sa te internezi in spital. daca spui ca ti s a facut film poate ti s a facut o renala pe gol si nu s a vazut nimic opac pe acolo.ideal ar fi sa consulti un urolog
pana atunci poti bea infuzie de coada soricelului cu matase de porumb si cozi de cirese
multa sanatate
pana atunci poti bea infuzie de coada soricelului cu matase de porumb si cozi de cirese
multa sanatate
Alte subiecte recente din această secțiune: