Atracție sau nu ?
Avem o relatie de 1 an, 9 luni s au consumat la distanta, fiind din orase diferite, iar de 3 luni ne am mutat impreuma.
Zice ca isi doreste copil, ca ne iubim, ca e totul bine, dare eu nu simt asta….nu simt afectiue din partea ei, iar in cee ace priveste sexul, niciodata nu vine cu initiatva, iar cand vine din partea mea, deseori ma refuza.
Eu as da vina pe faptul ca nu se simte atrasa de mine, mai ales ca uneori cand facem dragoste nu o simt excitata, lubrifierea ei fiind la cote foarte mici
Zice ca isi doreste copil, ca ne iubim, ca e totul bine, dare eu nu simt asta….nu simt afectiue din partea ei, iar in cee ace priveste sexul, niciodata nu vine cu initiatva, iar cand vine din partea mea, deseori ma refuza.
Eu as da vina pe faptul ca nu se simte atrasa de mine, mai ales ca uneori cand facem dragoste nu o simt excitata, lubrifierea ei fiind la cote foarte mici
5 comentarii
Bună dimineața
La distanta este una, la apropiere este alta. Ce spune omul este una, ce face el este alta. Fiți mai atent la realitate și veți afla tot ce este nevoie sa aflați pentru a lua cea mai buna decizie. Este o decizie de viata, dați-va timpul necesar pentru a o lua. Căsnicia și un copil nu sunt glume.
La distanta este una, la apropiere este alta. Ce spune omul este una, ce face el este alta. Fiți mai atent la realitate și veți afla tot ce este nevoie sa aflați pentru a lua cea mai buna decizie. Este o decizie de viata, dați-va timpul necesar pentru a o lua. Căsnicia și un copil nu sunt glume.
Simt ca nu este în regula, am încercat sa ne despărțim pentru ca nu o simt atrasa de mine, dar mereu zice ca mi se pare, ca asa e ea, mai rece și asa a fost întotdeauna.
nu știu ce sa mai cred
nu știu ce sa mai cred
Dacă "asa este dintotdeauna" asa va fi... pentru totdeauna.
E poate important sa discutati mai mult despre ceea ce simtiti fiecare, despre felul in care sunteti fiecare influentati de actiunile celuilalt. Poate ar fi util sa faceti asta in cadrul unei terapii de cuplu?
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
Dorința sexuală este în funcție de mediul creat, de anumite semne fizice personale, de starea emoțională, de așteptările pe care le avem de la celălalt, de educația sexuală și religioasă, etc.
Stați de vorbă și încercați să vedeți dacă depistați ceva, ce schimbări ați putea face, ce așteptări are de la relație.
Dacă nu reușiți singuri, mergeți la un terapeut de cuplu cu competențe pe psihosexologie.
Stați de vorbă și încercați să vedeți dacă depistați ceva, ce schimbări ați putea face, ce așteptări are de la relație.
Dacă nu reușiți singuri, mergeți la un terapeut de cuplu cu competențe pe psihosexologie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie