Atracție sau nu ?

04-03-2019
Pocc
Nu este medic/terapeut
Pocc
Avem o relatie de 1 an, 9 luni s au consumat la distanta, fiind din orase diferite, iar de 3 luni ne am mutat impreuma.

Zice ca isi doreste copil, ca ne iubim, ca e totul bine, dare eu nu simt asta….nu simt afectiue din partea ei, iar in cee ace priveste sexul, niciodata nu vine cu initiatva, iar cand vine din partea mea, deseori ma refuza.

Eu as da vina pe faptul ca nu se simte atrasa de mine, mai ales ca uneori cand facem dragoste nu o simt excitata, lubrifierea ei fiind la cote foarte mici
5 comentarii
0
04-03-2019, ora 09:16
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Bună dimineața
La distanta este una, la apropiere este alta. Ce spune omul este una, ce face el este alta. Fiți mai atent la realitate și veți afla tot ce este nevoie sa aflați pentru a lua cea mai buna decizie. Este o decizie de viata, dați-va timpul necesar pentru a o lua. Căsnicia și un copil nu sunt glume.
0
04-03-2019, ora 10:02
Pocc
Nu este medic/terapeut
Pocc
Simt ca nu este în regula, am încercat sa ne despărțim pentru ca nu o simt atrasa de mine, dar mereu zice ca mi se pare, ca asa e ea, mai rece și asa a fost întotdeauna.
nu știu ce sa mai cred
0
04-03-2019, ora 11:39
Psihologie, Bucuresti
Dacă "asa este dintotdeauna" asa va fi... pentru totdeauna.
0
04-03-2019, ora 14:32
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
E poate important sa discutati mai mult despre ceea ce simtiti fiecare, despre felul in care sunteti fiecare influentati de actiunile celuilalt. Poate ar fi util sa faceti asta in cadrul unei terapii de cuplu?
Dr Rares Ignat
Terapie de cuplu - Sexologie
0
04-03-2019, ora 15:41
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dorința sexuală este în funcție de mediul creat, de anumite semne fizice personale, de starea emoțională, de așteptările pe care le avem de la celălalt, de educația sexuală și religioasă, etc.
Stați de vorbă și încercați să vedeți dacă depistați ceva, ce schimbări ați putea face, ce așteptări are de la relație.
Dacă nu reușiți singuri, mergeți la un terapeut de cuplu cu competențe pe psihosexologie.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul