Avem probleme legate de viitor

29-11-2018
Alexxx95
Nu este medic/terapeut
Alexxx95
Buna ziua,
Sunt intro relatie de 3 ani jumate cu un baiat.la momentul de fata el are 25 iar eu 23 de ani. Eu imi doresc sa strang bani sa ne luam o casa si sa ne casatorim. Lucram amandoi in anglia. El nu isi doreste nimic din ce am mentionat deasupra. Crede ca ma grabesc. De fiecare data cand pun priblema o evita. Suntem cu banii separat. Locuim inpreuna de 3 ani.
Iar mie imi este greu sa ma despart de el dar nu vreau sa imi ratez viata din cauza asta.
4 comentarii
0
29-11-2018, ora 16:46
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
1. Va grabiti
2. El nu vrea aceleasi lucruri ca dumneavoastra pentru ca are doar 24 de ani
3. Aveți 23 de ani! Ce credeti ca ratați?
4. Pare ca aveti un fel de plan pe care vreti sa-l bifati: casatorie, casa, familie, copii etc. Ar fi bine sa fiti atenta nu doar la plan ci si cu cine il puneti in aplicare, adica la realitate
0
29-11-2018, ora 17:01
Alexxx95
Nu este medic/terapeut
Alexxx95
Va multumesc de raspuns! Si apreciez sfatul dvs!
0
29-11-2018, ora 23:01
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Sunteți prea tineri pentru o relație de căsătorie
Aveți idei diferite planuri diferite
Pe prietenul dv îl sperie responsabilitatea ce deriva din căsătorie.
Aveți grijă ce faceți pe viitor!
0
07-12-2018, ora 14:44
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Mai important decat sa va casatoriti si sa va luati luati casa, e poate sa-ti dai bine seama daca e el persoana alaturi de care iti doresti sa petreci o viata intreaga. Daca el e acela, e important poate sa intelegi care sunt motivele pentru care nu-si doreste sa va casatoriti. Daca ai nevoie de sprijin pentru asta poti apela si la un terapeut de cuplu.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul