B-uri

21-12-2017
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Ajuta B-urile la psihic?(vitaminele)E ok sa le iei daca faci tratament si cu medicatie psihotropa?Sau mai bine ajuta magneziul cu b6 cum am mai auzit?E vreo problema daca le asociezi cu medicatia psihotropa?Stiu ca, atunci cand eram internat in spital acum 7 ani, la sectia de copii mi s-a facut injectie cu B-uri.Deci as putea sa iau B-uri nu?
Sau ma gandescl a magneziu cu b6 sa iau?
E demonstrat?Ajuta b-urile si magneziul cu b6?
Evident, ma bazez pe medicatia psihotropa, dar ma gandeam la un mic adjuvant pe langa ele.O farmacista mi-a zis ca tinand cont de problemele mele sa iau ca completare si mult magneziu, ca ajuta.Acum nu stiu cat o fi de adevarat.
De aceeaa intreb pe cine stie.
3 comentarii
0
21-12-2017, ora 20:50
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incearca-le pe rand. S-ar putea sa obtii o usoara ameliorare. Dar nu se pot lua la infinit.
1
21-12-2017, ora 21:08
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Cel mai bine le iei din alimentatie. Intereseaza-te ce alimente sint bogate in vitaminele pe care le doresti tu. In felul asta nu mai ai nici o restrictie.
0
22-12-2017, ora 19:03
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Vernuse, cine o sa vindece tab, toc, schizofrenie etc o sa ia Premiul Nobel. Sunt sute de milioane de persoane cu boli psihice in lume. Sigur o sa auzim daca e ceva.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul