bascalia de la supermarket

14-08-2012
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
acum cateva zle am fost la un supermarket sa cumpar niste produse nu multe la numar dar cateva cand sa es afara a sunat alarma au venit repede tona de paznici si deh a trebuit sa golsc tot ce aveam in plasa dar deh tot ce avea era pe bon destepti ce au fost mau pus inclusiv sa arat ce am in geanta dar deh nu era nimic incriminator, dupa care tot sau gasit desteptii sa faca ceva sau legat de teelfonul meu nemaicontand ca era cu tastele degradate sau prin faptul ca era cu numere de telefon in el mau scos ca de unde stiu ei ca eu nu l-am furta de la reprezentanta de teelfoane mobile de o aveau in magazin cand am zis ca e al meu ca se vede ca e invechit ca e cu numere de telefon nimica ca eu tre sa fi bagat o cartela a mea in el si de aia apar numerele respective si ca daca e sa arat contractul prin care telefonul respectiv e al meu contract pe care nu-l mai aveam fiind cumparat telefonul de 2 ani asa ca deh am ajuns sa mergem dupa vreo 20 minute de discutie la reprezentanta de telefoane de acolo sa vada aia daca nu au vreun telefon lipsa.
In fine beleaua sa solutionat repede dar nu pentru ca erau aia nu stu ce genii ci pentru ca modelul meu de telefon nu era la vanzare nu il aveau pe stoc. Asta a mai durat inca cam 10 mnute aventura asta.
Ne-am intors la sistemul de alarma cand sa trec prin el ala iara suna cand sa trec cu plasele la care iara scoatele pe toate se uita un paznic sa fie pe lista toate produsele si deh sunt inclusiv plasa la care se uita s seful lui iara sunt toate ba chair incearca sa treaca ei cu ele si suna alarma si deh aventura asta mai dureaza inca cam 30 minute.
In final la cam o ora de la inceputul intregii nebuneli seful lor se gandeste ca sa ne ducem la casiera de a emis bonul ca poate are ea o explicatie.In fine ne ducem la aia si deh aia dupa ce dumnezeu stie ce mai face timp de 10 minute zice deh am uitat sa le scad de aia suna alarma desigur in pura bascalie de parca era amuzant normal toata ntamplarea prin care trecusem o ora.
La care eu dupa ce sa aflat toata tarasenia ajunsesem sa ma revolt si am zis ca sa mi se zica unde este directorul ca sa depun reclamatie la care mi s-a raspuns tot in stil bascalie ca directorul e plecat.
Nesatisfacuta de raspuns am sunat la protectia consumatorului ( noroc ca aveam nr lor de telefon de la alte belele) si deh iam zis aluia toata treaba prin care trecusem la care respectivul mi-a dat un nr de telefon care mai tarziu am aflat ca e al directorului ca deh mai apar asa belele.
Am sunat la nr de telefon respectiv a raspuns directorul si i-am zis ce am patit si de ce sunt nemultumita la care acest dirctor care inainte nu exista acum ma primeste in birou si deh depun planger asta dupa ce in prealabil a incercat sa ma convinga ca nu s merita ca deh oricine mai greseste cam o juma de ora si deh depun plangrea si respectivul imi zice ca se vor lua masuri impotriva acelei casiere.
La care am intrebat cca ce sanctiune se va lua la care respectivul mi-a zis ca de la mustrare la minus 10% din salariu timp de o luna.
In final am sunat iara la protectia consumatorului i-am zis respectivului domn exact cum sa sfarsit tot respectivul mi-a zis ca sa luat exact masurile care se impun si ca daca doresc mai mult sa ma adresez instantelor de judecata dar din experienta proprie asa lupta e ca o lupta cu morile de vant ( am un var de sa batut in instanta timp de 12 ani pntru un teren si inca nu sa terminat lupta deci bascalie totala).
Rezultat am petrecut peste 2 ore jumate in stress ca respectivei probabil sa i se dea o mustrare in care sa scrie sa iti fie rusine.
Concluzie : cand va duceti la supermarket sa aveti nervi de otel ca se pot intampla tot felul de lucruri neprevazute va statuiesc pe toti care aveti probleme cu nervii s-au cu inima sa incercati sa va duceti la cumparaturi nu-ma cand sunteti calmi ca dupa cum vedeti pot aparea tot felul de situatii neprevazute cel putin asta parerea mea multa sanatate tuturor si sa va dea domnul sa nu dati de asa belele de car am dat eu datorita unor incompetenti.
PS probabil cat timp tot paznici se uitau ce dumnzeu era cu plasele mele datorita acelei gniale casier probabil tona de hoti au luat ce siau dorit dar asa e in romania facem bascalie de omul cinstit si hotul nu-l vedem.
3 comentarii
0
14-08-2012, ora 23:58
daniel d.
Nu este medic/terapeut
daniel d.
N-am avut rabdare sa citesc tot insa probabil va urma un psalm de-a lui Bleuciel aici !! Tineti-va bine!!
0
15-08-2012, ora 17:15
Laura85
Nu este medic/terapeut
Laura85
Lorenna,

Urata faza ce sa zic!! Te felicit ca ti-ai pastrat calmul si ai avut nervii tari! Dar mie mi se pare foarte urat modul cum s-au purtat si paznicii. In primul rand ei! Adica, desigur, nu si-au pus deloc problema ca poate fi o chestiune tehnica, trebuia musai cineva sa fie "hot" acolo. Si treaba cu telefonul, no comment!! Dar inca ceva, camerele video nu functioneaza, sunt doar de decor acolo? Parerea mea e ca in plangere trebuia sa mentionezi si paznicii!
0
15-08-2012, ora 18:04
lorennna
Nu este medic/terapeut
lorennna
salut laura85 da ai dreptate poate ar fi trebuit sa mentionz si paznicii in acea plangere dar atunci dupa 2 ore de stress total singura persoana care mi-a venit in minte a fost acea casiera cu capul in nori s felul in care a spus sfidator dupa toata aventura eh am gresit asta e asta ma scos rau in sarite.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semnale de alarmă ale unei posibile tulburări psihice
  • Monitorizarea activității creierului poate ajuta pacienții cu boli psihice
  • Metoda curentă de diagnosticare a bolilor psihice ar putea fi imprecisă
  •