Batai puternice ale inimii | Forumul Medical ROmedic

Batai puternice ale inimii

09-01-2021
MIRVR
Nu este medic/terapeut
MIRVR
Buna seara! Acum ceva vreme am avut probleme cu pulsul inimii, si anume era un pic crescut la activități normale, si din cand in cand o lua inima goana din neant, am fost la Cardiologie si am făcut EKG si nu as avea nimic la inima, cu alte cuvinte am Tahicardie Sinusala.Mi s-a dat un tratament cu Concor si Magnerot. 3 pastile de Magnerot pe zi si 2 pastile de Concor pe zi.
Pulsul si tensiunea sunt bune, insa de la un timp simt bataile inimii in corp, mai ales când stau intins, dar se întâmplă si cand sunt in fund sau in picioare (asta daca ma concentrez sa le simt) si patesc odată la cateva zile săptămâni sa simt cate o bataie doua in gât.
Am 19 ani, nu beau (doar ocazional si foarte rar), fumez, am 1, 80 125 KG. Am luat masuri referitor la greutate, tin o dieta si incep sa dau kilogramele jos, deci am luat asta in calcul.
Sunt si mai sperios de felul meu la aceste probleme, cei din jur spun ca ar fi de la anxietate desi eu observ bataile si dupa ma panichez.
Ceva sfaturi? E o problema? Daca da, e grava? Ma gândesc sa ma duc sa fac un holter de 24h si sa ma duc si la psiholog.
5 comentarii
0
09-01-2021, ora 12:29
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sunt somatizari de anxietate. Mergeti la un psiholog.
0
09-01-2021, ora 13:56
MIRVR
Nu este medic/terapeut
MIRVR
Va mulțumesc mult pentru răspuns, cum ati spus asta m-am liniștit si nu am mai simțit bataile inimii, deci e clar de la anxietate.
0
09-01-2021, ora 17:17
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Ca sa te simti bine sa nu mai ai probleme mai ales ca ai 19 ani trebue sa slabesti cam 40 kg si sa nu mai te balonezi, deci maninci mai putin si mai des, dar alimente ce nu provoaca fermentatia in stomac, Ai o presiune foarte mare in organism pt ca esti f gras, apoi pe stomac mai vine una de la balonare si nu faci miscare, ca daca ai face nu ai fi gras. Si intradevar daca nici cu aceste sfaturi nu reusesti mergi la psihiatru pt anxietate. Numai bine.
0
09-01-2021, ora 22:04
MIRVR
Nu este medic/terapeut
MIRVR
Da, știu, am spus ca am început sa țin regim care da rezultate, si știu ca si asta afectează, intrebarea mea era mai mult daca ar fi ceva grav.
0
10-01-2021, ora 12:24
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Pai nu e nimic grav daca scapi de cele 40 kg in plus, pt ca intei in categoria obezitate mare ca sa nu zic altfel sa te sperii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: