zvâcniri ale inimii

26-04-2011
Gabriela L
Nu este medic/terapeut
Gabriela L
Am 32 de ani şi ma simt obosită, mai mult psihic, de... aproape 2 ani...
Anul acesta am exprimentat din nou (am mai avut aceste senzaţii tot de vreo două ori în toamna anului 2009 ) niste... zvâcniri ale inimii, care cel puţin pentru mine au fost destul de ciudate... aproape o senzaţie ca inima s-a mişcat stânga - dreapta, brusc, asta se întâmpla seara în timp ce mă uitam la televizor întinsă, după această senzaţie a urmat senzaţia că inima şi-a crescut brusc bătăile... a durat aproximativ un minut... apoi s-a liniştit, după circa două săptămâni am avut aceeaşi senzaţie de zvâcnire a inimii, dar o singură zvâcnire...
În plus am avut şi senzaţie de înţepătură în zona inimii. din care s-a remarcat care s-a remarcat una sâcâitoare care a durat circa o oră, asta dupămasa, între orele 16 - 19, de intrensitate redusă dar continua...

Ideea este că nu prea ştiu cum să tratez aceste senzaţii... cu ignoranţă sau atenţie?

Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsuri.
2 comentarii
0
26-04-2011, ora 16:01
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
HRISTOS A INVIAT !

..DESIGUR...cu mare ATENTIE !...

POATE nu-i inima...DAR..fa un consult la cardiologie...

Sanatate si NU MAI AMANA...

poate e ALTCEVA.e bine sa stii si ESTI F.TANARA...

O seara buna!
0
27-04-2011, ora 09:39
Gabriela L
Nu este medic/terapeut
Gabriela L
Adevărat a Înviat!

Vă mulţumesc pentru răspuns, azi am mers la medicul de familie care mi-a recomandat o cură cu Magne B6 şi apoi Calclu D3, cu recomandarea dacă senzaţiile mai apar să trec şi să îi spun el urmând a mă trimite la un cardiolog.
Oricum am să îm notez exact data şi ora la care se vor întâmpla, durata şi alte detalii, dacă o să mai apară, să pot descrie cu acurateţe ceea ce am simţit.
Adaugă un comentariu / răspuns