bebe de 9 luni nu vrea deloc sa bea apa
Am un bebe de 9 luni si nu vrea deloc sa bea apa, am tot incercat de cand era mai mic sa-i dau cate putin, m-am gandit ca incet incet se va obisnuii si va bea dar nu vrea, cum simte ce este intoarce capul si nu mai bea, nu stiu ce sa mai fac, i dau ceai baby drink de 2-3ori pe zi, si in loc de apa suc de mere, acela i place, dar stiu ca apa e f importanta pt organism, de aceea va rog frumos sa-mi dati un sfat, ce sa fac?va multumesc anticipat
3 comentarii
daca ii dai apa de la robinet sau fiarta automat ca nu ii place gustul!!eu i-am dat intotdeauna fetitei mele apa plata din comert izvorul alb sau bucovina!!ti le reomand cu incredere!!sucul de mere diluat cu apa s-ar putea sa il deranjeze la burtica!!
Daca bebelusul are un aport de lichide din ceai, lapte, sucuri defructe de macar 150ml pe kg corp pe zi (pana la 1 l), atunci nu se pune problema de deshidratare. se pot incerca ceaiuri diluate pentru bebelusi, mai multe supe si sucuri proaspete de fructe mai ales in perioadele de calduri mari.
Am incercat si apa plata dar nici aia nu vrea sa o bea, am sa continui at cu sucuri de fructe..si ceaiuri..va multumesc foarte mult pentru sfaturi, multa sanatate.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3apa plata sau fiarta?
- 6alergie la proteina din lapte; aceasta alergie apare pe obrajori, pe frunte, sub ochisori si mai nou
- 6mese intrerupte de crampe abdominale la 5 luni jumate
- 7Bebelus - diversificare
- 3sunt insarcinata sii beau fffff multa apa
- 4retinere apa
- 7bebelus de 3 luni refuza sa manance (scaune cu mucus)
- 6epilepsia la copii?
- 6scaunul micutului de 5 saptamani; este alaptat la san
- 3consumul de apa si de fructe
- 3sugarul de 2 luni si fontanela
- 11hepatita c s-a transmis la bebelus?
- 7bebe de 3 luni cu cutia craniana inchisa
- 35 litri de apa pe zi
- 3Cum stiu ca bebe este bolnav daca nu are temperatura?
- 8scaun cu sange la sugar
- 6bebelus de 11 luni.. nu ii administrez tratament prea mare?
- 4Probleme cu nasucul pentru ca nu a fost aspirat bine la nastere!
- 3Ganglionul limfatic... fetita 4 luni
- 0Produse naturale pentru sugari
Mai multe informații despre: Sugarul consumul de apa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: