Boala profesionala
Buna ziua !eu am 24 de ani, ma ocup cu muzica si sint acordeonist.Au trecut deacuma 3 ani de cind sufer de o boala care cu greu se poate numi boala p/u ca nu provoaca nici o durere.M-am consultat cu mai multi medici de la noi din Moldova care au constatat ca e o boala profesionala care se intilneste la muzicantii instrumentisti si care se numeste"distonie focala cu tulburari de miscare a degetelor(in cazul meu a degetelor 3, 4 si 5 de la mina dreapta)si este o boala psihologica.Cum am mai spus nu am nici o durere si nu ma deranjeaza absolut defel insa in timpul cind cint la instrument, apar miscari involuntare a degetelor care ma incurca foarte mult, parca ar fi un fel de tic nervos.Am trecut vreo trei aparate care au aratat ca sunt sanatos tun si nu am nimic nici la miini nici la cap.Va rog foarte mult daca stiti cum se trateaza aceasta patologie sau macar cauza aparitiei scrieti-mi.Astept cu nerabdare raspunsul vostru si va multumesc anticipat.
1 comentarii
Domnule Serghei, eu v-am dat un raspuns la postingul publicat acum cateva saptamani cu aceeasi tema.
De abia acum am vazut ca ati raspuns. O sa va raspund acolo in continuare...
De abia acum am vazut ca ati raspuns. O sa va raspund acolo in continuare...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 11Restrictii schizofrenie si alte boli afectiuni psihice
- 1Schimbare Cipralex cu Coaxil. As dori sfatul unui medic
- 5Cand e cel mai bun moment sa renunt la Trittico ?
- 3Cand este indicat sa schimbi medicul psihiatru?
- 2Aripiprazol /aryzalera/ abilify în sarcina
- 9Schizofrenii sunt buni de ceva?
- 10Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA
- 10Boala vs Dumnezeu.