BORELLIA sau NU

16-04-2013
ronna
Nu este medic/terapeut
ronna
Buna ziua.

In urma muuuultor investigatii am fost diagnosticata cu borelia. Mi-am facut analizele la Lyme Diagnostic si mi-au iesit de toate, le-am facut copiilor...le-a iesit si lor. Sotul, taicamiu, fratimiu si-au facut analiza aceea...in camp intunecat la Moscu, le-a iesit si lor spirocheta. DAR...eu eram singura care eram bolnava si anume: dureri de cap continuu 6 luni, amorteli maini, picioare, dureri de oase, presiune intracraniana, vertij, stari de voma...si muuulte altele. Dupa 3 luni de tratament si...nimic deosebit, imi fac un RMN la sp militar, neurologul de-acolo (care isi daduse doctoratul in borelioza) a zis ca am facut suficient tratament pt borelia si sa ma opresc ca el nu crede ca am nico borelia si mi-a prescris Cipralex. RMN-ul era curat. Cu RMN-ul m-am dus si la D-na Rosca sa vad ce spune fara sa-i zic ca mi-l citise un alt dr neurolog. Ei bine...dansa a vazut ceva leziuni de borelia si mi-a zis sa iau trat incontinuare chiar daca eu nu mai puteam de dureri de stomac, cika si durerile astea erau tot de la 'ea' adik de la spirocheta. Nu am mai luat tratamentul, mi-am zis clar ca nu am nicio borelia. Am mers la fundeni la gastro...cum v-am zis, aveam stomacul praf. Dupa o luna dupa ce mi-am revenit cu stomacul am hotarat sa merg la psihiatru. Mersesem la toate specialitatile medicale, imi facusem analize complexe, era toate bune. LA un mom dat un neurolog mi-a zis ca am 'debilitate psihica'.hmmm...adica sunt 'tra lala ' m-am gandit eu. Dar omul avea dreptate. Am mers la psihiatru. Am 6 luni de cand iau pastile. Am reusit sa dorm noaptea, mi-am revenit in proportie de 90%...sunt un om normal. Am avut o depresie f grava si am reusit sa trec peste, cu greu dar am reusit.
Cand esti bolnav si mai ales nimeni nu-ti gaseste un diagnostic... accepti orice, crezi orice. Mi-am comandat carti din Canada despre boala asta, vorbeam pe forumuri din strainatate.
De ce spun unii ca nu vrea nimeni sa trateze borelia si ca vor sa ne infectam cu totii ca sa ne distruga ? Nu vreau sa acuz pe nimeni. Vreau doar pe cei care credeti ca aveti borelia sa va duceti la medicul infectionist la Spitalul Matei Bals. Nimeni nu vrea sa omoare pe nimeni, nimeni nu ascunde boala pt ai lasa pe oameni sa moara de borelia. La noi se fac transplanturi, fel si fel de interventii prin care multe vieti sunt salvate. Ganditiva numai cate dialize se fac, oameni care daca nu fac dializa de cateva ori pe saptamana ar muri. Ca stau prost anumite lucruri in sistemul sanitar este adevarat dar nu vrea nimeni sa ne omoare. Daca s-ar vrea lucrul asta nu ar mai veni salvarile cand sunt chemate, nu s-ar mai deplasa elicopterele smurd sa salveze vieti. si...se incurca ei de borelia ?
Va doresc sanatate tuturor
1 comentarii
0
09-06-2013, ora 12:42
ani_anita44@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
ani_anita44@yahoo.com
Ronna te rog sa ma contactezi -*, as dori sa te intreb ceva

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns