Bubita inflamata
Buna ziua,
Am avut o mica bubita care arata ca un cos. I-am dat pace si a fost okay cateva luni bune. Acum se pare ca s-a inflamat. E rosie, a crescut ca marime dar nu pare sa aibe puroi sau ceva. E doar un conglomerat de materie, nedureroasa la atingere si apasare usoara. Nu stiu daca este sau nu cazul sa merg la dermato. Poate trece de la sine, nu as vrea sa pierd nici timpul meu, nici timpul medicului aiurea..
Ce parere aveti? As putea face ceva sa facilitez vindecarea? Si daca da, ce anume?
Multumesc anticipat!
Am avut o mica bubita care arata ca un cos. I-am dat pace si a fost okay cateva luni bune. Acum se pare ca s-a inflamat. E rosie, a crescut ca marime dar nu pare sa aibe puroi sau ceva. E doar un conglomerat de materie, nedureroasa la atingere si apasare usoara. Nu stiu daca este sau nu cazul sa merg la dermato. Poate trece de la sine, nu as vrea sa pierd nici timpul meu, nici timpul medicului aiurea..
Ce parere aveti? As putea face ceva sa facilitez vindecarea? Si daca da, ce anume?
Multumesc anticipat!
1 comentarii
DUPA 2-3 ani.cineva drag mie a ajuns la chirurgie si estirparea acelui "cos"cu zici.
propunere:
mergi la control dr de fam si c-o trimitere,
apoi la chirurgie.
Emai bine-asa.
sanatate
propunere:
mergi la control dr de fam si c-o trimitere,
apoi la chirurgie.
Emai bine-asa.
sanatate
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 5mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 17Bubite multe pe maini si degete cu mancarime
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 0blande de la aer de tara??
- 15Iritatie intre picioare.
- 6bube pe brate cam de o luna
- 3buba albicioasa cu contur rosu
- 1urticarie!!???!lambrii!!???
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 1De aproape 4 ani de zile imi apare pe picior un fel de basicute pline cu lichid
- 0Bube aparute dupa decoloratul parului
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 4Bubite albe pe corp
- 2Bubițe mici una lângă alta
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: