Bubita pe penis
Buna ziua, am o intrebare ce poate fi, mi/a aparut o bubita pe penis seamana cu un ningel, a inceput si mincarimi.Sunt fidel cit si sotia mea.de citeva zile a inceput si la sotie sa aiba mincarimi.imi puteti da un sfat va rog.Multumesc
1 comentarii
salut serj
poti sa imi spui unde este pozitionata acea bubita si cum arata??adica este de culoare rosie, s-au maronie???de obicei cand se intampla astfel de chestii sunt mai mult ca sigur BTS(boli cu transmitere sexuala)dintre care HPV(human papiloma virus este cel mai nasol)de ce?pentru ca se ia si daca esti protejat...hpv se ia prin contact sexual cu o persoana infectata...si se ala la nivelul pielii si se prezinta ca sub forma de condiloame(negi daca vrei sa le zicem asa)...oricum astept detalii si o sa stiu mai exact despre ce e vorba!!!!sanatate multa va doresc!
poti sa imi spui unde este pozitionata acea bubita si cum arata??adica este de culoare rosie, s-au maronie???de obicei cand se intampla astfel de chestii sunt mai mult ca sigur BTS(boli cu transmitere sexuala)dintre care HPV(human papiloma virus este cel mai nasol)de ce?pentru ca se ia si daca esti protejat...hpv se ia prin contact sexual cu o persoana infectata...si se ala la nivelul pielii si se prezinta ca sub forma de condiloame(negi daca vrei sa le zicem asa)...oricum astept detalii si o sa stiu mai exact despre ce e vorba!!!!sanatate multa va doresc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 2-3 ani mi-au aparut niste bubite pe capul penisului
- 5de un an mi-au aparut niste bubite pe penis, cum scap de acestea?
- 3penis cu niste "bubite" rosii micute, la inceput 2, 3... acum s-au inmultit
- 89Am niste bubite foarte mici sub pielea penisului
- 30bubite pe penis
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 3bubite rosii mici pe penis + substanta alba, pls help
- 5Buba, cos sau ?! pe atza aproape de baza :(
- 4Bubite pe marginea capului penisului
- 6puncte albe la baza capului penisului care s-au inmultit. Cum pot sa scap de ele?
- 3E ceva in neregula? Normal?
- 4Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
- 0buba rosie pe penis
- 2Bubite rosii pe capul penisului
- 2bubite rosii pe capul penisului, mancarime, descuamare, varsat de vant
- 2bube penis de 3-4 ani
- 0bube pe penis
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 1Bubite pe penis
- 2Brobonele pe penis din care cresc par
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: