bubite in zona genitala care ma mananca
Buna ziua,
Am o problema, de ceva timp in zona genitala, miau aparut mai multe bubite care ma mananca, si pe zi ce trece se tot inmultesc. Bubitele sunt de dimenisunea unor cosuri doar ca nu elimina nimic, si isi schimba culoarea, de la culoarea pielii uneori se fac mai rosii. Bubitele nu sunt pe penis sau pe scrot, sunt doar pe langa. Nu stiu ce poate sa fie, si de asta inainte sa ma duc la medic as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat
Am o problema, de ceva timp in zona genitala, miau aparut mai multe bubite care ma mananca, si pe zi ce trece se tot inmultesc. Bubitele sunt de dimenisunea unor cosuri doar ca nu elimina nimic, si isi schimba culoarea, de la culoarea pielii uneori se fac mai rosii. Bubitele nu sunt pe penis sau pe scrot, sunt doar pe langa. Nu stiu ce poate sa fie, si de asta inainte sa ma duc la medic as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat
2 comentarii
Poate fi si un herpes.Este indicat sa faceti un consult.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Am fost la control unde am fost diagnosticat cu moluscul contagios, si am fost chiuretat, acum astept sa se vindece ranile. Urmeaza sa ma mai duc la un control.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii si mancarime
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 9astept un raspun urgent cine ma poate ajuta
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 1probleme in zona genitala
- 1mancarime labii si secretie vaginala albicioasa
- 1Iritatie genitala
- 0Problema testicule
- 4Bubite Rani pe vulva
- 0Ajutor urgent!! pete rosii, penis uscat
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 2infectie vaginala
- 1Vaginita in sarcina
- 2Problema în urma unui act sexual
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
- 2Mâncărime scrot
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala