bubite in zona genitala care ma mananca
Buna ziua,
Am o problema, de ceva timp in zona genitala, miau aparut mai multe bubite care ma mananca, si pe zi ce trece se tot inmultesc. Bubitele sunt de dimenisunea unor cosuri doar ca nu elimina nimic, si isi schimba culoarea, de la culoarea pielii uneori se fac mai rosii. Bubitele nu sunt pe penis sau pe scrot, sunt doar pe langa. Nu stiu ce poate sa fie, si de asta inainte sa ma duc la medic as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat
Am o problema, de ceva timp in zona genitala, miau aparut mai multe bubite care ma mananca, si pe zi ce trece se tot inmultesc. Bubitele sunt de dimenisunea unor cosuri doar ca nu elimina nimic, si isi schimba culoarea, de la culoarea pielii uneori se fac mai rosii. Bubitele nu sunt pe penis sau pe scrot, sunt doar pe langa. Nu stiu ce poate sa fie, si de asta inainte sa ma duc la medic as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat
2 comentarii
Poate fi si un herpes.Este indicat sa faceti un consult.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Am fost la control unde am fost diagnosticat cu moluscul contagios, si am fost chiuretat, acum astept sa se vindece ranile. Urmeaza sa ma mai duc la un control.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 4mancarimi (urgent nu mai pot)
- 3bubite insotite de mancarime
- 16mancarimi in zona genitala
- 8am niste bubite incolore sau de culoarea pieli care ma mananca
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 13mancarimi vaginale
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 4scurgere vaginala galbena
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 5pete rosii pe capul penisului
- 0Salutare tuturor !!
- 1bubite albe putin grupate in zona testiculelor
- 1Mâncărime zona genitală
- 0Ginecologie
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
- 1Ajutati-ma - penisul a inceput sa se decoloreze
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala