bubite in zona genitala care ma mananca
Buna ziua,
Am o problema, de ceva timp in zona genitala, miau aparut mai multe bubite care ma mananca, si pe zi ce trece se tot inmultesc. Bubitele sunt de dimenisunea unor cosuri doar ca nu elimina nimic, si isi schimba culoarea, de la culoarea pielii uneori se fac mai rosii. Bubitele nu sunt pe penis sau pe scrot, sunt doar pe langa. Nu stiu ce poate sa fie, si de asta inainte sa ma duc la medic as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat
Am o problema, de ceva timp in zona genitala, miau aparut mai multe bubite care ma mananca, si pe zi ce trece se tot inmultesc. Bubitele sunt de dimenisunea unor cosuri doar ca nu elimina nimic, si isi schimba culoarea, de la culoarea pielii uneori se fac mai rosii. Bubitele nu sunt pe penis sau pe scrot, sunt doar pe langa. Nu stiu ce poate sa fie, si de asta inainte sa ma duc la medic as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat
2 comentarii
Poate fi si un herpes.Este indicat sa faceti un consult.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Am fost la control unde am fost diagnosticat cu moluscul contagios, si am fost chiuretat, acum astept sa se vindece ranile. Urmeaza sa ma mai duc la un control.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei
- 4Infectie, bubite rosii in zona genitala, menstruatie neregulata, chisturi
- 4probleme feminine: mancarimi in zona labiilor
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 2mancarimi si scurgeri vaginale
- 7noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
- 3Mancarimi in zona genitala
- 5iritatie si mancarime pe penis
- 4Ajutati-ma va rog!
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 9Bube zona genitala
- 3Bubite, secretie si usturimi in timpul urinarii
- 0Problema testicule
- 3bubite in timpul menstruatiei
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 0Ce se întâmplă dacă am mâncărimi genitale si usoare dureri in partea de jos a abdomenului?
- 2Vezicule/bubițe la nivel pubian(muntelui Venus)
- 0Bubițe albe pe labiile majore, ganglion inflamat
- 0Mancarime preput
- 1Mâncărimi și secreții la nivelul penisului
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala