Mancarime preput
Buna ziua!Am si eu o problema.Cu doua luni in urma am inceput sa am o mancarime usoara in zona preputului, Am utilizat Triderm de 2 ori pe zi timp de 7 zile, si pentru ceva timp a disparut mancarimea, dar acum a reaparut din nou.Nu am alte simptome inafara de aceasta mancarime usoara care apare doar uneori si apoi dispare repede, nici rani, nici scurgeri, nici durere, doar mancarimea usoara.Am mai observat ca daca nu ma spal timp de 2 zile, apar niste secretii branzoase pe penis care se spala usor cu apa.In general, ma scaldam odata la 3 zile, si am inceput a crede ca poate o fi de vina igiena si faptul ca folosesc sapun.Din cauza situatiei actuale, imi e cam greu sa pot consulta un doctor acum, de aceea as vrea sa stiu daca as putea face ceva ca sa scap de aceste mancarimi.Imi e frica sa nu fie ceva grav si sa nu imi provoace mai apoi o fimoza.Mentionez ca contact sexual nu am avut.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 3Mancarimi in zona vaginului si mi-au aparut niste chestii ca niste nigei
- 1secretie alba care inconjoara pielea din capul penisului
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 7Inflamatie vaginala cu mancarime!
- 3mancarimi genitale
- 7Infectie transmisibila sexual
- 2Am o problema cu macarimi vaginale
- 4vaginita mixta - cum se transmite?
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 5pete rosii pe capul penisului
- 0besicute si usturime la penetrare
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 2Pete/bubite roșii care ma mananca
- 4Mancarime zona genitala
- 0Prurit in zona intima
- 1Candida se tot repeta!
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: secretia albicioasa pe capul penisului mancarimile in zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: