Mancarime preput
Buna ziua!Am si eu o problema.Cu doua luni in urma am inceput sa am o mancarime usoara in zona preputului, Am utilizat Triderm de 2 ori pe zi timp de 7 zile, si pentru ceva timp a disparut mancarimea, dar acum a reaparut din nou.Nu am alte simptome inafara de aceasta mancarime usoara care apare doar uneori si apoi dispare repede, nici rani, nici scurgeri, nici durere, doar mancarimea usoara.Am mai observat ca daca nu ma spal timp de 2 zile, apar niste secretii branzoase pe penis care se spala usor cu apa.In general, ma scaldam odata la 3 zile, si am inceput a crede ca poate o fi de vina igiena si faptul ca folosesc sapun.Din cauza situatiei actuale, imi e cam greu sa pot consulta un doctor acum, de aceea as vrea sa stiu daca as putea face ceva ca sa scap de aceste mancarimi.Imi e frica sa nu fie ceva grav si sa nu imi provoace mai apoi o fimoza.Mentionez ca contact sexual nu am avut.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3inainte de ciclu... mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 5Iritatii si mancarime in zona genitala + miros
- 3dureri la urinat + senzatie de urinare frevcventa + usore macarimi
- 3am o iritatie pe penis si sunt piele se secreta o substanta albicioasa si capul este rosu
- 6De 2 zile am niste taieturi mici la vagin
- 7noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 4Dati-mi un sfat va rog: de la ultimul contact ma mananca jos si am o scurgere
- 2mancarimi inainte de menstruatie...
- 0Usturime mancarime...stres
- 1Mancarime iritatii in zona genitala.
- 3Mancarimi in zona intima !!
- 2Ajutor: Pete roz Mancarimi zona inghinala
- 4Mancarime si roseata gland si preput
- 1Vaginita in sarcina
- 0Mancarime cap penis !!!
- 1Va rog sa ma ajutati!
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 0Secretie urat mirositoare, usturime in timpul urinarii/ erectie
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
Mai multe informații despre: secretia albicioasa pe capul penisului mancarimile in zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: