bubite mici rosii
Buna, in urma cu doua zile au inceput sa imi apara bubite mici roz, rosii care nu provoaca mancarime doar putin. Au inceput pe picior, spate, burta, maini si au ajuns si pe fata 2-3, sunt care se retrag, apar altele... m-am gandit la urticarie insa am mai avut si nu erau bubitele asa micute. va rog sa ma ajutati! Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Cred ca este un prurigo- tot un fel de alergie- poate fi de natura alimentara, infectioasa, alergeni din mediu, sau din lipsa de hidratare a pielii. Puteti folosi un emolient puternic(atoderm sau trixera ) si un antihistaminic. Daca nu se amelioreaza mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Cred ca este un prurigo- tot un fel de alergie- poate fi de natura alimentara, infectioasa, alergeni din mediu, sau din lipsa de hidratare a pielii. Puteti folosi un emolient puternic(atoderm sau trixera ) si un antihistaminic. Daca nu se amelioreaza mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
buna ziua! mi-au aparut in zona pieptului niste pete rosii cu senzatii de mancarime..nu permanent..cum ma pot trata de asa ceva
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 3bubite rosii in zona picioarelor si pe abdomen
- 0blande de la aer de tara??
- 1urticarie!!???!lambrii!!???
- 2Mancarimi si bubite
- 2Bubite pe corp
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 2Bubite pe degete, maini, picioare
- 4Bubite pe fata ca niste cosuri
- 0Bubite pe unele zone ale corpului
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 1Ajutati-ma! bubite sub sani si lateral
- 0Bubițe corp +poze
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: