bubite mici rosii
Buna, in urma cu doua zile au inceput sa imi apara bubite mici roz, rosii care nu provoaca mancarime doar putin. Au inceput pe picior, spate, burta, maini si au ajuns si pe fata 2-3, sunt care se retrag, apar altele... m-am gandit la urticarie insa am mai avut si nu erau bubitele asa micute. va rog sa ma ajutati! Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Cred ca este un prurigo- tot un fel de alergie- poate fi de natura alimentara, infectioasa, alergeni din mediu, sau din lipsa de hidratare a pielii. Puteti folosi un emolient puternic(atoderm sau trixera ) si un antihistaminic. Daca nu se amelioreaza mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Cred ca este un prurigo- tot un fel de alergie- poate fi de natura alimentara, infectioasa, alergeni din mediu, sau din lipsa de hidratare a pielii. Puteti folosi un emolient puternic(atoderm sau trixera ) si un antihistaminic. Daca nu se amelioreaza mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
buna ziua! mi-au aparut in zona pieptului niste pete rosii cu senzatii de mancarime..nu permanent..cum ma pot trata de asa ceva
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De cateva zile mi-au aparut niste bubite sub brat, cateva pe burta
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 10boli de piele
- 16bubite rosii pe corp
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 1bubite rosii pe piele
- 1bubite pe buze
- 2problema dermatologica sau nu?
- 15Iritatie intre picioare.
- 13mancarimi si bubite
- 3Bube pe piele
- 2bubite albe pe buza
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 3bubite rosii pe toata pielea
- 3Bubite pe corpul copilului
- 0bube pe pile care sunt de culoare rosie si iese un lichid din ele si mancarimi
- 1Buba pe spate si pe fund
- 2bubite cu coaja pe corp
- 2Bubițe mici una lângă alta
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: