bubite mici rosii
Buna, in urma cu doua zile au inceput sa imi apara bubite mici roz, rosii care nu provoaca mancarime doar putin. Au inceput pe picior, spate, burta, maini si au ajuns si pe fata 2-3, sunt care se retrag, apar altele... m-am gandit la urticarie insa am mai avut si nu erau bubitele asa micute. va rog sa ma ajutati! Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Cred ca este un prurigo- tot un fel de alergie- poate fi de natura alimentara, infectioasa, alergeni din mediu, sau din lipsa de hidratare a pielii. Puteti folosi un emolient puternic(atoderm sau trixera ) si un antihistaminic. Daca nu se amelioreaza mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Cred ca este un prurigo- tot un fel de alergie- poate fi de natura alimentara, infectioasa, alergeni din mediu, sau din lipsa de hidratare a pielii. Puteti folosi un emolient puternic(atoderm sau trixera ) si un antihistaminic. Daca nu se amelioreaza mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
buna ziua! mi-au aparut in zona pieptului niste pete rosii cu senzatii de mancarime..nu permanent..cum ma pot trata de asa ceva
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 4de 3 saptamani mi-au iesit niste bubite
- 7bubite rosii pe picioare
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 4Tratarea bubitelor de la caldura!
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 1bubite pe buze
- 8Boala de piele sau alergie?
- 3Bubite mici pe abdomen, piept si spate
- 6bube pe brate cam de o luna
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome