bubite mici rosii pe penis si durere in zona pelviana

07-10-2009
cmdh
Nu este medic/terapeut
cmdh
Buna ziua.
De o saptamana mi-au aparut ceva bubite mici rosi la baza capului penisului. Am urmat spalaturi cu bicarbonat de sodiu asa cum am citit pe forum, si din acele bubite a mai rams doar o roseata. Daca uit sa ma spal cu bicarbonat parca apar mici usturimi si mincarimi. Tin sa precizez ca nu am nici un fel de scurgere. De asemenea in zona pelviana chiar mai sus de penis am o durere slaba care nu doare la apasare ci pur si simplu o simt. Sa fie o inflamare a ganglionilor inghinali ? Totusi cu ceva zile in urma parca simteam o oarecare balonare si un chiorait de mate chiar dupa mancare. NU stiu daca are legatura cu durerea de care ziceam mai sus, dar is un pic speriat.

Va rog ajutati-ma.
Multumesc
4 comentarii
0
11-11-2009, ora 23:50
dumitru-andrei
Nu este medic/terapeut
dumitru-andrei
Am si eu o chestie asemanatoare, mi'au aparut niste bubite rosii la baza capului si pe cap.nu stiu de la ce sunt.ai putea sa imi spui si mie ce ai facut? Prima data mi'au aparut acum vre-o 2 luni si am fost la farmacie si mi-a dat Meclon crema, au disparut, dar vad ca au reaparut si nu stiu ce sunt si ce trebuie sa fac.
0
12-11-2009, ora 21:57
Shadows_89
Nu este medic/terapeut
Shadows_89
duceti'va la un dermatolog cel mai bine...
0
05-11-2010, ora 21:33
aurelian1974
Nu este medic/terapeut
aurelian1974
buna seara ! acum doua saptamini mia aparut pe capul penisului o roseata cauzata de mincarimi si mai am pe piciorul drept pulpa de sus doua pete rosii care imi produce mincarimi.multumesc anticipat
0
07-11-2010, ora 21:08
icatalina
Nu este medic/terapeut
icatalina
off..poate fi vorba de virusul hpv..mai mult ca sigur..virus cu transmitere sexuala ce poate provoca cancerul de col la femei si alte probleme.se manifesta prin condiloame si alte excrescente ale pielii.consultati un urolog mai bn..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Perspectiva feminină asupra durerii pelvine (sondaj)
  •