Iritatie pe capul penisului- Ajutati-ma va rog

Pe capul penisului mi-a aparut o iritatie dupa ce m-am masturbat in exces.
Tin sa mentionez ca sunt activ sexual ( am doar un partener ) dar nu am mai avut contact sexual de mai bine de o luna, asa ca cauza nu este de la sex
Pielea este
-rosie
-doare la atingere
-ustura cand urinez
-sensibila
In momentul de fata aplic pe capul penisului, un medicament, crema TRIDERM
Tin sa mentionez ca sunt activ sexual ( am doar un partener ) dar nu am mai avut contact sexual de mai bine de o luna, asa ca cauza nu este de la sex
Pielea este
-rosie
-doare la atingere
-ustura cand urinez
-sensibila
In momentul de fata aplic pe capul penisului, un medicament, crema TRIDERM
1 comentarii

Cum poti fi activ sexual daca te masturbezi, (ai doar un partener) ori o partenera, ca nu prea te inteleg, inseamna ca ai alta orientare sexuala. Mai scri ca ("" asa ca cauza nu este de la sex "") nu e din cauza modului in care faci sex tu. Eu zic ca da.
Acum sa-ti spun ce trebue sa faci, imediat mergi la dermatolog sa-ti dea 2 solutii si sa te ungi de 2 ori pe zi pina trece. Probabil ai o balanita care se agraveaza daca nu e tretata. Dupa ce te vindeci nu te vei mai spala cu sapun ori alte lotiuni care irita glandul, te speli numai cu apa calda zilnic.
Acum sa-ti spun ce trebue sa faci, imediat mergi la dermatolog sa-ti dea 2 solutii si sa te ungi de 2 ori pe zi pina trece. Probabil ai o balanita care se agraveaza daca nu e tretata. Dupa ce te vindeci nu te vei mai spala cu sapun ori alte lotiuni care irita glandul, te speli numai cu apa calda zilnic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis rosu..:(
- 3iritatii pe penis..pur si simplu mi se cojeste penisul
- 5iritatie pe penis foarte pronuntata... Ce ar putea fi si ce sa-i spun partenerei?
- 12rani pe penis... ?!
- 3mi-a aparut o iritatie pe capul penisului
- 4Iritatie penis
- 2Iritatie preput
- 1Iritatie pe penis
- 10crapaturi rosii care ustura
- 3Iritatie genitala!
- 4Scrot Rosu + Senzatie de arsura
- 1Sotul meu are o problema are niste rani pe penis de fapt pe preput apar si dispar
- 0iritatie pe capul penisului
- 7capul penisului inrosit
- 2iritație penis
- 1Iritație capul penisului
- 4Iritatie Penis
- 0Reactie adversa la augumentin?
- 0Ce unguent pot lua? durere, usturime, ata este rosie si putin inflamata
- 0Iritatie pe penis
Mai multe informații despre: penisul iritat