Bubite pe limba

06-02-2014
Andreea Edina
Nu este medic/terapeut
Andreea Edina
Buna ziua. Am o problema destul de ciudata si rusinoasa as putea spune. Iubitul meu are candidoza, dar nu intr-o forma foarte agravata. I-am facut sex oral acum o saptamana si de atunci au inceput sa imi apara niste bubite pe limba. In prima instanta, nu s-au deovedit suparatoare, dar dupa, au inceput sa apara mai multe. Se poate ca afectiunea lui sa fie cauza aparitiei lor? Cum ar trebui sa ma tratez?
3 comentarii
0
06-02-2014, ora 12:45
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
In acest caz el trebuie sa mearga la medic sa vada daca intr-adevar are candida...la tine nu stiu daca acele bubite ti-au iesit in urma actului sexual(oral)...dar ideea e sa mergeti la medic cat mai repede ca nu este de joaca cu bolile astea sexuale(oricare ar fi ele)...o zi faina sa ai!
0
06-02-2014, ora 17:39
Andreea Edina
Nu este medic/terapeut
Andreea Edina
Multumesc de sfat. Care ar putea fi cauzele aparitiei acelor bubite?
0
06-02-2014, ora 18:54
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
A fost prima data cand ai facut sex oral cu iubitul tau?gandeste-te ca daca el ar avea candida(cum spui tu)el ar trebui sa aiba anumite simptome...si tu la fel(deoarece intretii relatii sexuale cu el, si automat contactezi aceasta boala)...acele bubite poate ti-au aparut dupa ce ai avut imunitatea mai scazuta...(aici nu pot sa ma pronunt ca nu sunt medic)dar ca idee sa stati linistiti mergeti la un medic si va faceti niste analize!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul