Bula de sange sub limba

16-11-2018
Zewa12345
Nu este medic/terapeut
Zewa12345
Buna seara,

Zilele trecute am observat sub limba ca s-a format ca o minge/ bula de sange, si sunt cumva venele vinetii sub limba. Am luat Ospamox cateva zile, la un momentdat s-a retrat era ceva foarte mic, iar acum a revenit, pe net nu am gasit ceva foarte exact. Nu stiam de la ce e, iar la un momentdat mi-am adus aminte ca am fost la dentist in urma cu aproximativ 3 saptamani, si la un momentdat m-a atins stomatologul cu freza chiar in acea zona, zilele urmatoare simtisem un discomfort in zona respectiva, iar apoi a trecut, dar acum am aceasta bula care ma ingrijoreaza. Stie cineva ce se poate face?
2 comentarii
0
19-11-2018, ora 13:56
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua, se poate sa fie de la glanda sublinguala tumefacția(umflatura)..saliva nu se elimina constant și poate sa cauzeze asa ceva sau este posibil ca venele dumneavoastră sublinguale sa fie mai accentuate. Cel mai bine este sa va vada un medic. O zi buna!
0
21-11-2018, ora 15:55
EU2017
Nu este medic/terapeut
EU2017
Buna ziua.Despre ce medic e vorba pt glandele salivare obturate sau infectate...ce specialitate?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul