buletin de analize medicale
as dori sa mi se explice si mie urmatoarele rezultate :
WBC 7200/mm3, RBC 5.34mil/mm3 HGB 14.7g/dl HCT 46.5% PLT 220000/mm3 MCV 87.1 MCH 27.6 pg MCH31.6g/100ml LY% 42.6%.Tin a mentiona ca in decembrie anu trecut a suferit un mic accident avand ca urmari sectionarea venelor piciorului drept(gamba).I s-a dat diagnosticul de LIMFOCITOZA.Va multumesc
WBC 7200/mm3, RBC 5.34mil/mm3 HGB 14.7g/dl HCT 46.5% PLT 220000/mm3 MCV 87.1 MCH 27.6 pg MCH31.6g/100ml LY% 42.6%.Tin a mentiona ca in decembrie anu trecut a suferit un mic accident avand ca urmari sectionarea venelor piciorului drept(gamba).I s-a dat diagnosticul de LIMFOCITOZA.Va multumesc
2 comentarii
am facut eco si miau gasit ficatul foarte gras, acum iau esentiale la recomandarea medic fam, dar cred ca ar trebui sa beau si niste ceaiuri pentru a elimina mai repede grasimile
ce felde ceaiuri recomandati?
ce felde ceaiuri recomandati?
Mi-am facut recent un set de analize pentru a depista cauzai unei indispozitii generale (cel mai deranjant simptom. este transpiratia
excesiva -si acida- inclusiv la cel mai mic efort).rezultatele
au iesit bune cu exceptia proteinelor totale serice (rezultatul 8.3).Medicul spune ca asta nu este o problema, ba din contra.Am totusi unele retineri in privita asta.Poate fi vorba despre un fenonen neuro-vegetativ?Am intrerupt de curand un tratament anxiolitic.. ma puteti ajuta, va rog?
excesiva -si acida- inclusiv la cel mai mic efort).rezultatele
au iesit bune cu exceptia proteinelor totale serice (rezultatul 8.3).Medicul spune ca asta nu este o problema, ba din contra.Am totusi unele retineri in privita asta.Poate fi vorba despre un fenonen neuro-vegetativ?Am intrerupt de curand un tratament anxiolitic.. ma puteti ajuta, va rog?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp