buna
am o fetita de 9 ani si are 23kg si mi sa spus ca ar trebui sa consult un dr endocrinolog ca nici in lungime nu prea creste asa cum ar trebui.se poate sa aibe o problema cu glanda?va multumesc
2 comentarii
Eu nu cred ca are probleme endocrinologice, deficitul ponderal este mic, de cateva kg.A facut analize? Poate ca are o parazitoza intestinala, poate ca nu e alimentata cum trebuie.Vitamine a luat anul acesta? Miscare face ? Cumpara-i o bicicleta sau role. cumpara-i mai putine dulciuri, snacksuri, sticksuri, bauturi carbogazoase, acestea inchid pofta de mancare...si mai multe fructe, citrice.Poate ca e suprasolicitata scolar si extrascolar, are timp liber sa se joace si sa se odihneasca ?
BUNA DIMINEATA, VREAU SA VA MULTUMESC CA MI-ATI RASPUNS.ANALIZELE SUNT BUNE, AM AVUT OXIUZI ACUM CAM JUMATATE DE AN DAR AM SCAPAT DE EI, ALIMENTATIA EU ZIC CA ESTE OK AVEM 3 MESE PRINCIPALE CARE NU LIPSESTE ZEAMA ADICA CIORBITA SAU SUPITA, ESTE UN COPIL VIOI SI ESTE FOARTE ACTIV SI LA SCOALA.AM FOST LA DOCTORUL DE FAMILIE SI MI SA SPUS SA O MASOR TIMP DE 3 LUNI SA VEDEM CAT CRESTE IN LUNGIME ARE 128 CM SI 23 KG.SINGURA PROBLEMA ESTE CA BEM IN CASA APA MINERALA.EU NU IAM DAT NICIODATA VITAMINE A DAR AM SA INCERC SA II DAU SA VEDEM.VA MULTUMESC SI VA DORESC O ZI FRUMOASA CU IMPLINIRI
Alte subiecte recente din această secțiune: