buna

17-04-2010
deeuta
Nu este medic/terapeut
deeuta
tatal meu nu este de acord cu relatia mea dintre mine si iubitul meu, imi zice ca el nu este potrivit pentru mine, si imi cere sa il uit dar eu il iubesc enorm si vreau sa fiu cu el, sunt intr-o mare dilema nu stiu ce sa fac pentru ca m-a pus sa aleg intre el si iubitul meu, ma ameninta ca daca plec de acasa pot sa uit de axistenta sa, ce sa fac?va rog ajutati-ma
2 comentarii
0
17-04-2010, ora 13:46
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Desi nu este bine ca parintii sa se comporte in acest gen, totusi trebuie sa spun ca in cele mai multe cazuri parintii au dreptate cu privire la potriveala iubitului /iubitei la propriul copil. Indragostitii sunt prea subiectivi si orbi de iubire pt. a realiza ca nu se potrivesc si ca viata nu consta numai din senzatia de a fi indragostit de la inceput si cunosc extrem de multe cazuri cand astfel de relatii prognostica de parinti ca atara nu au dus la nimic bun cu adevarat. Mai sunt si exceptii insa asta depinde si de capacitatea de estimare si motivele parintilor.
De acasa sa pleci iara nu este bine, desi tatal tau nu ar trebui sa te puna sa alegi chiar asa de crunt intre aceste doua posibilitati. Insa incearca sa intelegi ca el face asta din dragoste pt. tine si ca experienta lui de viata este mai mare decat a ta si ca el este mai obiectiv decat tine cu privire la "potriveala. " si el se manifesta asa cum stie si poate si nu cum vrei tu sau altcineva.
Nu ai precizat insa cati ani ai si ce inseamna la tine "sa fiu cu el".
0
18-04-2010, ora 22:37
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
buna deeuta, din ce ai scris tu mai sus am inteles ca tu il iubesti pe el si ai vrea sa fii cu el, dar oare el te iubeste la fel de mult incat sa merite sa-ti lasi familia pentru el ?
Este foarte frumos sa fii indragostita, sa iubesti, dar oare primesti si din partea lui aceeasi iubire pe care tu o nutresti fata de el ? Iar daca te iubeste si el cu adevarat o sa inteleaga ingrijorarea tatalui tau si o sa faca tot posibilul sa-i castige increderea.
Am impresia ca esti la inceputul unei relatii, ar trebui sa dai mai multe detalii daca vrei sa fii ajutata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul