Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza

Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza, mai mult ca sigur e o infectie, de dimineata m-am dus la munca si parca ma deranja putin gingia, pana am iesit la ora 14:00 de la munca sa facut cat o nuca obrazul, iar acum seara arata cam asa: https://imgur.com/a/4A87eck
Doctorul mi-a prescris antibiotic augumentin si protector probiotic. Nu pot continua sa ma duc asa la munca. Vreau sa stiu daca este necesar o interventie chirurgicala.
Doctorul mi-a prescris antibiotic augumentin si protector probiotic. Nu pot continua sa ma duc asa la munca. Vreau sa stiu daca este necesar o interventie chirurgicala.
1 comentarii

Buna seara, va invitam la noi la clinica pentru a vedea situația dumneavoastră clinica iar apoi sa luând-o decizie împreuna cu privire la dintele dumneavoastră.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Infectarea unei masele dupa aplicarea plombei!
- 5rinosinuzita cronica
- 4Despre canalele strambe
- 6imi puteti recomanda ceva medicamente care sa distruga puroiul?
- 6Masea umflata dupa plombare
- 5durere masea, nerv scos, infectie dentara, plomba
- 0Abces maseaua de minte
- 3Infectie la o masea -posibil tratament fara antibiotice?
- 3masea cu infectie
- 0Abces la masea
- 9Ganglion sub urechea stanga si un fel de ganglion in partea cealalta la jumatea gatului
- 3infectie sub lucrarea dentara
- 2Infecţie dinte
- 2infectie masea in urma tratamentului pe canal
- 1Punga puroi gingie
- 1Puroi masea
- 2După abces
- 0Abces dentar - spargerea abcesului
Mai multe informații despre: Abcesul dentar infectia dentara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: