Buna seara. am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea
acum cateva luni am fost foarte stresat si acum nu imi mai gasesc linistea.primele simtome care leam avut au fost: ma trezeam noaptea din somn cu palpitatii, frica, dureri de cap stare de voma, gandire negativa mereu, am facut un consult neurolog crezand ca am ceva la cap, dar doctorul mia zis ca nu am nimic. mia prescris niste magne b6 neuromultivit si calmogen am luat acest tratament si acum ma simt un pic mai bine, dar de ceva timp aproximativ o luna, am gura urat mirositoare o flegma in gat mereu de culoare alba si lipicioasa, dificultati de respiratie, dupa ce elimin flegma din gat respir un pic mai bine dar dupa 10 minute iar se aduna in gat si simt nevoia sa scuip incontinu si parca vine si din nas in acelas timp, am fost la medicul de familie se mo consultat la plamani si o zis ca nu se aude nimic in care sa fie in neregula va rog sa imi dati un sfat ca nu stiu ce sa mai fac. simt uneori ca respir foarte greu
1 comentarii
Bună seara! V-am răspund la mesajul pe care mi l-ați trimit în privat. Aveți acolo recomandările mele. O seară liniștită!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23probleme cu respiratia
- 10Wheezing recurent
- 34Ajutor!ce sa fie? plamanii, bronhiile, astm, tbc?
- 7respir greu, simt ca ma sufoc
- 8problema respiratorie
- 11am momente cand simt ca nu pot respira... trec f usor de la o stare la alta
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 6Durere spate, lipsa de aer dupa ce mananc
- 3Probleme respiratie, de pe la varsta de 15 ani
- 2De doua saptamani nu pot respira, senzatie de sufocare
- 0Problema persistenta
- 1Respiratie Greoaie
- 2Respiratie greoaie, senzatie de sufocare, nod in gat, apasare in piept
- 1Respiratie cu nod in gat
- 1Respiratie ingreunata, transpiratii dureri de umeri dar fara febra si fara tuse
- 7Nu pot sa inspir
- 2Inhalator. Am capacitatea respiratorie de 40%.
- 1Am o nelămurire, daca ma puteti ajuta. Ma confrunt cu o anemie, tind sa cred.
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
Mai multe informații despre: Dificultatea in respiratie Respiratie dificila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: