Buna seara!

17-01-2009
ANA_MARIA_R2
Nu este medic/terapeut
ANA_MARIA_R2
Am mari probleme de concentrare.Nu pot citi mai mult de cateva pagini;apoi ma uit la televizor;apoi dau drumul la calculator...si lista continua.Am si ceva probleme cu memoria.Nu uit chestiile zilnice dar, nu tin minte numele si numerele.Nu mi se pare normal la 25 de ani ai mei.Imi voi cumpara niste comprimate cu lecitina sa cu altceva.Va rog sa-mi raspundeti si mie!MULTUMESC!
2 comentarii
0
18-01-2009, ora 17:46
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
poate esti obosita sau ai avut un necaz, stii ca la nevroza spre exemlpu un simptom este uitarea.
Incearca sa te relaxezi si las-o mai moale cu munca. Poate fi o usoara astenie nervoasa.
Vorbeste si cu medicul de familie.
Numai bine!
0
19-01-2009, ora 12:23
gugla
Nu este medic/terapeut
gugla
Buna! Incearca sa iei omega 3(uleiul de peste)cam 2, 5 grame pe zi, calitatea sa fie cit mai pura si complexul de vitamine B.multa sanatate si numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul