Lovitura la cot si umar in urma unei cazaturi
Buna ziua
Acum cateva luni am cazut de la 3 mteri pe mana drapta..in urama cazaturi m-am lovit destul de rau la cot si umar...am facut radiografie si in urma acestei radografii a rezultata ca am o mica fractura la cot..nimic la umar.am tinut mana cateva saptamani in fasa.am facut fizioterapie...toate bune si frumoase...a fost ok...problema este urmatoare de ceva timp a inceput sa ma doara umarul foare tare...imi amorteste mana si simt niste furnicaturi, ce poate fi si cat este de grav.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi.
Va multumesc
Acum cateva luni am cazut de la 3 mteri pe mana drapta..in urama cazaturi m-am lovit destul de rau la cot si umar...am facut radiografie si in urma acestei radografii a rezultata ca am o mica fractura la cot..nimic la umar.am tinut mana cateva saptamani in fasa.am facut fizioterapie...toate bune si frumoase...a fost ok...problema este urmatoare de ceva timp a inceput sa ma doara umarul foare tare...imi amorteste mana si simt niste furnicaturi, ce poate fi si cat este de grav.Ma puteti ajuta cu niste sfaturi.
Va multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Sfatul este unul singur: consultati un neurochirurg (probabil sindrom compresiv cervical).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Sfatul este unul singur: consultati un neurochirurg (probabil sindrom compresiv cervical).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Imi amorteste mana dreapta de vreo saptamana!
- 4durere umar stang
- 3probleme la umar
- 6durere la umarul drept si imobilitatea bratului
- 1Dureri groaznice de umar
- 8Durere de umar de doi ani
- 1Dureri, intepaturi umar si ceafa pe partea stanga
- 9Durere de umar si brat
- 1Mi-am pierdut simturile si nu mai am deloc putere in degetele de la maini !!!
- 10Ameteli, senzatie de cutremur, amorteala membrelor, depersonalizare, etc
- 2Maini amortite noaptea
- 3Dureri umar stang
- 1Durere umar stang
- 1Dureri cauzate de pocnituri ale gatului
- 0Durere de umar copil 10 ani
- 1Amortire mâini și picioare
- 4Mana amorțita, amețeală, confuzie...
- 1Durere de umăr
- 0Brat si Picior Amortite
- 0Fasceita dorsala articulatie umar stang
Mai multe informații despre: durerea la umar Durere de umar amorteala mainilor