Buna ziua!
Anul trecut in 29 iulie am suferit o fractura de tibie fara deplasare, am stat imobilizat la pat in aparat gipsat (8 saptamani).Am facut recuperare o saptamana(fizioterapie, chimioterapie, gimnastica).Va rog sa-mi spuneti dupa cat timp as putea face sport(ora de sport la scoala, am scutire)?Multumesc
1 comentarii
0
22-03-2010, ora 21:51
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Torres,
Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, cu cel care s-a ocupat de cazul dvs., sau măcar cu unul dintre cei care s-au ocupat, de pildă cu medicul fizioterapeut. Numai dânsul vă poate răspunde cu precizie la întrebarea pe care aţi postat-o pe acest forum. Recuperarea presupune timp, după cum bine ştiţi, iar timpul presupune o durată măsurată în: ore, zile, săptămâni, luni, etc. În cazul recuperării dvs., timpul este necunoscut pentru cei care nu vă cunosc personal cazul. În consecinţă, vă rog frumos să vorbiţi cu medicul dvs. NU faceţi sport până nu primiţi aviz medical (undă verde de la medicul dvs. curant), pentru că vă expuneţi la anumite riscuri destul de ridicate/importante.
Toate cele bune şi însănătoşire rapidă :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nickstein;)
Vă rog să vă consultaţi cu medicul dvs. curant, cu cel care s-a ocupat de cazul dvs., sau măcar cu unul dintre cei care s-au ocupat, de pildă cu medicul fizioterapeut. Numai dânsul vă poate răspunde cu precizie la întrebarea pe care aţi postat-o pe acest forum. Recuperarea presupune timp, după cum bine ştiţi, iar timpul presupune o durată măsurată în: ore, zile, săptămâni, luni, etc. În cazul recuperării dvs., timpul este necunoscut pentru cei care nu vă cunosc personal cazul. În consecinţă, vă rog frumos să vorbiţi cu medicul dvs. NU faceţi sport până nu primiţi aviz medical (undă verde de la medicul dvs. curant), pentru că vă expuneţi la anumite riscuri destul de ridicate/importante.
Toate cele bune şi însănătoşire rapidă :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nickstein;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Clavicula - Disjunctie acromo-claviculara, fractura distala 1/3
- 3Chist sinovial in talpa
- 0Proteza genunchi
- 1Fractura Calcaneu
- 2Formatiune osoasa care ma deranjeaza la mers, pe laterala externa la laba picior
- 2Scoaterea materialului de osteosinteza- fractura de platou Schatzker VI
- 1Fractura ischio pubiana cu deplasare
- 1Rog părere la aceasta radiografie după operație
- 3Fractura humerus
- 3Rezultat RMN după vindecare NACF bilateral