Buna ziua, Am probleme la Stomac/Gat
Acum 4 - 5 luni, Eram la munca, Si am mancat o bucatica de carne putin putin uscata si nu am inghitito total si cand am incercat sa inghit iar am simtit ca ma sufoc, mam dus la spital, si cei de la spital sa uitat sa vada daca am ceva pe caile respiratori, si au zis ca nu am nimic, si mi-au spus a ma duc la un spital sa fac o endoscopie, si dupa 2 zile mam dus la acel spital sa fac endoscopie pentru ca simteam ca aveam un nod in gat, mi-a facut endoscopie si mi-au spus ca nu am nimic. am plecat acasa, timpul a trecut, mi-a trecut putin asa, si a trecut, si acum.. mai nou..am mancat intro seara varza calita, cu salata de varza murata si castraveti murati cu paine si mamaliga, si dupa 1 2 ore mi-a venit niste arsuri foarte puternice si cu durere in capul pieptului, si pe urma am cam oprit mancarea, mananc foarte putin pe zi, si cand mananc mancarea se duce foarte greu, si simt de parca se opreste in capul pieptului si trebuie sa beau apa, dar de mancat mananc putin, chiar mam panicat intro seara ca nu stiam ce se intamplat cu putina ametala, si in continuare, cand mananc se duce mancarea cam greu, si trebuie sa beau apa, si simt si nod in gat, dar nodul in gat il simt dupa ce manac, ca de ex cand ma trezesc dimineata nu simt nodul in gat, nu am fost la medic, si am zis a va intreb pe dumnavoastra sa imi spuneti o parere, ceva de ajutor.va rog sa ma ajutati. ( De fel ma sunt putin sperios dacas e intampla ceva cu mine, daca simt ceva ciudat care nu mi sa intamplat )
2 comentarii
Senzatia de nod in gat este de obicei psihogena, se trateaza cu miorelaxante, sedative, anxiolitice...dar nu intotdeauna!
Endoscopia normala face improbabila o patologie esofagiana, dar nu o exclude 100%. Exista boli sistemice care implica suferinta functionala a esofagului. Cel mai specific exemplu care imi vine in minte este sclerodermia sistemica.
Asadar mergeti la un internist si rugati sa fiti investigat pentru sclerodermia sistemica si pentru tulburari functionale esofagiene.
Endoscopia normala face improbabila o patologie esofagiana, dar nu o exclude 100%. Exista boli sistemice care implica suferinta functionala a esofagului. Cel mai specific exemplu care imi vine in minte este sclerodermia sistemica.
Asadar mergeti la un internist si rugati sa fiti investigat pentru sclerodermia sistemica si pentru tulburari functionale esofagiene.
Ma bucur ca va numiti Sorin, SI pe mine ma chema Sorin - Ionut. am inteles. Chiar sunt speriat despre treaba asta, de 3 zile nu prea am mancat, Si chiar am avut o stare de panica cand am mancat pentru ca in ziua respectiva cand am inghitit am simtit ca se duce foarte greu mancare, si pe loc incercam sa inghit sa se duca.. dar se ducea foarte greu..chiar de 2 3 zile nu prea am mancat, doar apa.. si am fumat, si vad ca ma cam apasa in piept si cred ca de la tigari.
Problema este si programul de munca. ca nu prea imi permite sa ma duc la spital. Dar chiar trebuie sa rezolv ceva cu stomacul, cu gatul.. pentru ca se duce mancarea foarte greu..parca ar fi esofagul mai strans.. de cand cu arsurile.. si putin cu panica sa nu ma inec.
Problema este si programul de munca. ca nu prea imi permite sa ma duc la spital. Dar chiar trebuie sa rezolv ceva cu stomacul, cu gatul.. pentru ca se duce mancarea foarte greu..parca ar fi esofagul mai strans.. de cand cu arsurile.. si putin cu panica sa nu ma inec.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp