aud in urechi cand e liniste in camera mai ales ca un fasait

19-04-2014
Alex20141
Nu este medic/terapeut
Alex20141
Ma numesc ALexandru si am 23 de ani sunt din Bucuresti si am o problema de cateva zile din senin aud in urechi cand e liniste in camera mai ales ca un fasait, nu foarte tare de genul acela cand se aude la un TV care este lasat incet de tot, am mai patit asa si anul trecut, dar imi disparuse si doar seara in pat parca auzeam ceva, eu dorm de vreo 2 ani cu doape pentru urechi ar putea acestea sa cauzeze lucrul asta ? Sa fie tinitus ? Va rog sa imi raspundeti sunt foarte foarte speriat, mentionez ca sunt o persoana stresata, am stari de anxietate, fumez, , o profesoara de la sc mi-a spus ca as avea prbl cardiace din cauza buzelor vineti, de mancat mananc 1 data pe zi si foarte tarziu si parca uneori imi palpita inima, nu muncesc si stau aproape non-stop la calculator, are vreo legatura, ? Va rog frumos sunt speriat ca nu o sa imi treaca niciodata chiar ma chinuie rau lucrul asta, rog un domn/doamna doctor sa imi raspunda si mie, va multumesc din adancul sufletului sa aveti un Paste fericit si sa va dea Dumnezeu sanatate tuturor !
1 comentarii
0
20-04-2014, ora 21:04
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
organismul uman are un program foarte bine stabilit
regim alimentar concret si corect
regim de somn corect...
orice abaterede la acest program duce la dereglari.. mici.. care netratate sa transforma in probleme majore
este cazul sa treci pe un regim normal de viata..si orice problema medicala sa o rezolvi la timp.. la medicul de specialitate
Adaugă un comentariu / răspuns