Bupropion

28-04-2014
Dr. Valentin Matei
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Valentin Matei
Buna ziua,
Are cineva vreo idee unde se gaseste bupropion, sub orice forma (Wellbutrin, Zyban, Elontril). Am mai multi pacienti cu acest medicament (si merg bine) si pare sa nu se mai gaseasca si nu stiu unde sa-i indrum pe acesti oameni. Daca aveti vreo idee la ce farmacie din Bucuresti s-ar putea gasi, v-as multumi foarte mult!
4 comentarii
0
28-04-2014, ora 18:36
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Buna ziua

Bubropiona nu se mai gaseste la noi, insa este foarte simplu, se poate comanda online aici:

https://goldpharma.com/article/1/

Se face user, este nevoie doar de reteta clasica si atat, se face comanda, se trimite reteta scanata si in maxim 1-2 saptamani pachetul vine la posta. Adevarat ca este mai scump, dar asta este.
Eu am comandat si a fost okey totul. Plata se face cu cardul simplu de tot.

Preturi:

1 x 30 pastile de 150 mg cel mai ieftin 202 Lei.
1 x 90 pastile de 150 mg cel mai ieftin 695 Lei.
0
28-04-2014, ora 18:55
Dr. Valentin Matei
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Valentin Matei
Multumesc frumos!
0
28-04-2014, ora 21:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa si-l procura direct din strainatate, prin cunostinte, cu o reteta data de dv.
0
28-04-2014, ora 22:55
Costy2007
Nu este medic/terapeut
Costy2007
Nu e nevoie de nici o cunostiinta, se comanda de acasa direct de pe site acela.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul