Burta tuguiata !!! Sunt însărcinată în 18 saptamani

04-10-2019
Larisa18
Nu este medic/terapeut
Larisa18
Bună! Sunt noua pe acest forum. Sunt însărcinată în 18 saptamani si de 3 zile burtica mea este tuguiata ! Mai exact in partea dreapta e ca o galma, nu stiu sa explic, mingiuta.. e tare.. ma sperie rau. Am fost la medic, mi a spus că e bebe, ca poate fi capusorul. M am calmat, ce i drept doar ca asta se intampla din ce in ce mai des. Am alta programare la un alt medic pentru ecografie, dar abea luni. Ma sperie atât de tare încât imi vine sa plâng. De cate ori apare uit ce a spus medicul, mama mea, prietenii etc.. si ca ar fi normal. Doar ca eu inca nu am simtit miscarile bebelui. cum se poate misca asa ? Vizibil ?? Simt nevoia să aflu mai multe păreri. Sper sa imi puteti răspunde.
2 comentarii
2
04-10-2019, ora 22:15
EllaElle
Nu este medic/terapeut
EllaElle
Este bebele creste, poti descarca o aplicatie cu etapele sarcinii si iti arata cum se dezvolta bebele, sunt mai multe in engleza, abia cand creste il poti simtii mai bine.daca tu esti bine si bebele e bine, bucura-te de sarcina si fii vesela ca sa ai un bebe iubitor si fericit, nu te stresa renunta la cafea si tutun daca le folosesti si renunta la panica, trebuie sa crezi ca o sa fie bine si sa nu accepti altceva.fii fericita.
0
05-10-2019, ora 08:46
Larisa18
Nu este medic/terapeut
Larisa18
Da asa este, ce i drept ma cam panichez..Mai din orice. Dar ai dreptate, am sa ma bucur de fiecare clipa. Atata timp cat totul e bine nu îmi voi mai face griji. :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.