Cancer oral?

30-03-2017
Alin1991
Nu este medic/terapeut
Alin1991
Astazi am observat o mica, , bubita" in cavitatea bucala mai exact in interiorul falcii, este rosie inchisa la culoare, prezint dureri ale dintilor in ultima vreme, dar este posibil sa fie din cauza unei infectii a unei maseli, imi simt buzele uscate, sau o semzatie de genul, o usoara semzatie de disconfort in cultul gurii in ambele parti si o oritatie pe fata, mici bubite, initial am crezut ca este din cauza ca am mancat ceva eronat. Din ce am mai citit pe internet este posibil sa fie vorba despre un cancer oral. Mentionez faptul ca sunt fumator.
Nu stiu cum sa atasez o poza.
3 comentarii
0
30-03-2017, ora 01:22
Dr. A I
Dr. A I
Buna seara, ar trebui sa mergeti la un control pentru a stabili daca este intr-adevar o leziune cu semn de intrebare. Trebuie vazut si palpat locul respectiv (se poate face si un test cu un aparat special care sa depisteze daca intr-adevar este o anomalie de vreun fel) si facuta o anamneza riguroasa. Din pacate o poza nu ar ajuta prea mult

P.S: Daca ziceti ca sunteti fumator, personal v-as recomanda sa nu amanati consultul. Este un factor de risc serios, intr-adevar.

O seara buna!
0
30-03-2017, ora 01:29
Alin1991
Nu este medic/terapeut
Alin1991
Multumesc. O seara placuta.
0
02-04-2017, ora 23:26
Dr Prescornitoiu
Identitate neconfirmată
Dr Prescornitoiu
Buna seara, va sfatuiesc sa mergeti la un consult stomatologic pentru a stabili cauza durerii dintilor (cel mai probabil o sa aveti nevoie si de o radiografie panaromica) si in legatura cu acea "bubita" mergeti la catedra de Patologie Orala, la un consult de specialitate. Nu mai amanati consultul.

O seara buna.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: