Candida flucovim 10 zile
Buna ziua. Pt o candida vaginala recurenta medicul mi-a indicat flucovim 150 mg timp de 10 zile. Citind prospectul constat ca de obicei se prescrie o doza unica de 150 mg. Am sunat medicul si mi-a confirmat sa iau 1 pe zi timp de 10 zile. Nu este prea mult?
4 comentarii
este ok, se mai recomandă aşa în faza acută- de obicei acea doză unică de 150 mg nu este deloc de ajuns. nu ţi face griji
0
22-03-2010, ora 21:01
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Stimată d-nă Monica,
Există situaţii excepţionale (candida sistemică agresivă) în care se administrează şi 300-400 mg timp de chiar o săptămână (cu hepatoprotectoare).
Ar fi indicat să luaţi şi dvs. un hepatoprotector (Liv52, de pildă), pentru că fluconazolul, substanţa activă din Flucovim, este foarte toxic pentru ficat, printre altele.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nickstein;)
Există situaţii excepţionale (candida sistemică agresivă) în care se administrează şi 300-400 mg timp de chiar o săptămână (cu hepatoprotectoare).
Ar fi indicat să luaţi şi dvs. un hepatoprotector (Liv52, de pildă), pentru că fluconazolul, substanţa activă din Flucovim, este foarte toxic pentru ficat, printre altele.
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nickstein;)
Nu luati aiurea medicente, daca este recurenta faceti analize, secretia vaginala, fungi.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candidoza vaginala de 3 ani jumatate
- 2Candidoza doar cu iritatie fara scurgeri sau alte probleme cu penisul?
- 3colul uterin.. scurgere vagina + candidoza
- 5nu stiu ce sa fac.. candidoza a reaparut
- 16antimicotice !
- 3candidoza de care nu mai scap
- 2Candida
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 1Aciclovir uz intern?
- 3Am nevoie de parerea unui medic.. candidoza genitala
- 24Candida! ajutor!
- 7Candida ce tratament sa mai incerc?
- 3Tratament CANDIDA
- 0Candida
- 5Candida
- 0Candidoza
- 2Candidoza sau balanita?
- 1Nu mai scap de candidoza !!!
- 1Candida se tot repeta!
- 5Ginecologie