canin de lapte

Buna seara.am 21 de ani si de ceva timp mi, a crescut in spatele dinţilor din fata, aproape de canin un alt dinte.medicul a spus ca am inca dintele de lapte, caninul, si cel definitiv a ieşit in spate. Ma doare puţin caninul si mi se pare ca se mişca foarte puţin.îmi este foarte frica sa il scot si sa rămân fara dinte o perioada.daca cel din spate nu va creste complet?trebuie sa pun aparat dentar?cat timp durează pana creste?pot pune ceva pentru a acoperi golul pana creste?va mulţumesc mult
3 comentarii

Buna ziua...sfatul meu este sa faceţi o radiografie si sa fiţi consultata de un medic ortodont care va va oferi toate informaţiile necesare.

Sunt..sanse..foarte mari de a pune aparat dentar. Dar cu cat scoateti mai repede dintele temporar cu atat cel definitiv va incerca sa ii ocupe pozitia mai repede si poate intr-o pozitie cat mai corecta. Va sfatuiesc, asa cum a facut-o si colegul meu, sa consultati un medic ortodont.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am ajuns la capatul puterii
- 5canin definitiv
- 44Canini strambi - aparat dentar sau extractie?
- 6la 22 ani mi-a cazut un canin. sa fac implant?
- 4Canin dreapta sus cazut
- 4este posibil sa nu fie afectat si caninul?
- 4Canin inestetic
- 4Durere canin cu nerv scos
- 4canin incarnat
- 8canin ramas in gingie
- 1Canin cariat. foarte dureros. normal ca in perioada sarbatorilor doare:(
- 1Canin lateral de jos ciobitura
- 2Dinte inclus
- 2lipsa canin
- 1Canin crescut in gingie
- 3Canin crescut in gingie
- 1Canini de lapte la 31 ani
- 8Canin crescut in gingie