canin ramas in gingie

14-09-2010
ioanalezeu
Nu este medic/terapeut
ioanalezeu
Buna.am un canin crescut in os, in gingie undeva.caninul a crescut de tot. eu inca am dintele de lapte la 22 de ani :-( si sincer nu stiu ce e de facut.mi e frica sa nu apara complicatii cu acel canin din os, sa ma doara sau cine stie ce.si nici de scos nu as vrea sa il scot ca imi e frica.doamna doctor mi a zis ca ii ok, il pot lasa acolo ca nu o sa se carieze insa mi e greu sa cred! voi ce ziceti? va rog, astept raspunsuri cat mai multe! multumesc mult.
8 comentarii
0
15-09-2010, ora 15:28
ioanalezeu
Nu este medic/terapeut
ioanalezeu
va rog raspundeti!!!!!!!!!!!!!!!! :-((
0
17-09-2010, ora 11:33
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
la un moment dat caninul de lapte va cadea. cel mai corect ar fi ca dintele definitiv sa fie adus lent pe arcada, la locul lui normal cu ajutorul unui aparat ortodontic, asta daca pozitia lui din os o permite.
cauta un ortodont si un chirurg sa te consulte si sa iti spuna daca varianta asta e posibila. este cea mai de dorit!
0
29-09-2010, ora 23:12
Dr. Aron Andrei
Stomatologie, Pitesti
Dr. Aron Andrei
Da, varianta cea mai buna este cea recomandata de Dr.Nitu, trebuie combinata chirurgia cu ortodontia, pt a avea un rezultat bun, trebuie adus pe arcada, in nici un caz nu trebuie scos pana nu se incearca toata variantele de salvare.sanatate multa
0
13-10-2010, ora 11:41
balaioara
Nu este medic/terapeut
balaioara
Sunt necajita. Fetita mea are sase ani si jumatate. A avut carii de biberon de la un an, de la ceaiul Milutee. In fine. A mers mereu la dentist, fara frica. Cand i-a cazut restul de sus, de la dinte, a fost la stomatolog. Acum ii creste dintele de langa - e vorba de dintii din mijloc, cei care ar trebui sa fie identici - ii creste din gingie!!! Adica iese varful cu vreo cativa mm mai sus decat e celalalt dinte. Si celalalt dinte nu a cazut!!!! Se mai poate face ceva? Asa o fetita frumoasa sa aiba sa dinti! Nu vreau sa sufere!
0
13-10-2010, ora 19:51
Dr. Aron Andrei
Stomatologie, Pitesti
Dr. Aron Andrei
Nu va faceti probleme, se poate pune aparat in cativa ani, si nu o sa sufere.sanatate multa
0
16-10-2010, ora 19:17
balaioara
Nu este medic/terapeut
balaioara
Va multumesc pentru raspuns! Dintisorul de lapte a fost extras, a stat foarte cuminte. Stomatologul i-a spus sa isi apese singura dintisorul sa intre la loc, sa creasca cum trebuie. Mie mi se pare imposibil sa mai intre si sa o ia pe calea cea buna...
0
21-08-2011, ora 14:36
Madalina Petronela
Nu este medic/terapeut
Madalina Petronela
Buna ziua! Am 16 ani si intentionez sa imi pun un aparat lingul. La mine partea de jos a dintilor este peste cea deasupra si unul dintre canini a iesit foarte sus. As vrea sa stiu daca acest aparat mi-ar putea rezolva problema.
0
21-08-2011, ora 16:08
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
cel mai bine ar fi sa cereti parerea unui ortodont, pe un forum nu veti afla un raspuns sigur fara sa fiti vazuta efectiv.
din cate stiu cu aparatul lingual se pot corecta inghesuiri relativ usoare. un ortodont insa va poate spune ce tip de aparat va poate rezolva problema.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: