carcinom renal...disperata!!

23-02-2007
ionelaB
Nu este medic/terapeut
ionelaB
Ma numesc Ionela si sunt ff speriata de ceea ce se poate intampla cu tatal meu...In urma extirparii rinichiului stang, diagnosticul dat de dl doctor de la Sp. Fundeni, Bucuresti este: carcinom cu celule renale tipul mixt grad nuclear Fuhrman III/IV.Acum 2 zile a fost internat la spital Vaslui pt ca-l supara un picior, d-na doctor de acolo ne-a informat ca acest cancer s-a extins la oase.VA IMPLOR...raspunceti-mi si mie, oricat de crud ar fi raspunsul, ce sanse mai are tatal meu si ce pot face pentru ca el sa se simta bine si aceasta nemiloasa boala sa fie oarecum oprita.Multumesc.
2 comentarii
0
27-08-2007, ora 00:00
ve_ro
Nu este medic/terapeut
ve_ro
Am citit recent o carte scrisa de ing.Fanica- Voinea Ene privind cazuri de cancer tratate de autor printre care si cancer rinofaringian;este vorba de cartea TERAPIE NATURISTA.CAZUISTICA, d-l Voinea conducand FUNDATIA"TERAPIA NATURISTA"din Valenii de Munte jud.Prahova.Gasiti detalii pe internet cautand F.E.Voinea.Am mai scris ceva aici si despre TAHITIAN NONI JUICE si cred ca tratamentul naturist, efectuat in paralel cu cel alopat sub supravegherea unor persoane pricepute, nu poate decat sa ajute, ceea ce voi face si eu(diagnosticata cu tumoare pulmonara).

ADAUGA COMENTARIU
0
28-08-2007, ora 00:00
ionelaB
Nu este medic/terapeut
ionelaB
.:(( tati a decedat pe 30 aprilie...deci va rog ignorati acest mesaj de disperare. Nimic nu-l mai poate acum aduce inapoi:(...

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cercetătorii au identificat mutațiile genetice care cauzează cancerul renal
  •