Care este starea dupa operatie de tiroida?

3521 comentarii 1 2 ..... 252627 ..... 117 118 Înainte ›
0
02-03-2016, ora 11:35
cleo_clau2003
Nu este medic/terapeut
cleo_clau2003
Mulţumesc pt raspuns.sănătate multa.
0
03-03-2016, ora 20:36
fran57
Nu este medic/terapeut
fran57
Buna seara la toata lumea,
am si eu o intrebare :
stie cineva daca exista levantinib - un medicament numit TKI ( tirosin-kinaze) in Romania ? stiu ca este aprobat din anul 2015 in Europa dar nu stiu daca este si la noi in tara. Este folosit la tratarea cancerului e tiroida care nu raspunde la tratamentul cu iod. (scintigrama negativa dar tiroglobulina crescuta ) Acest tratament se face in cazuri avasate. Stiu ca este un medicament numit sorafenib, se poate da prin asigurari de sanatate dar nu este asa de eficient ca levantinib ( lenvima )
Ce mai faci Blue-tux, multumesc ff mult pt toate informatiile care mi le-ai dat mai demult, am fost intre timp la Buc. la dc si mi-a zis ca nu este cazul la mine de TKI, si ca trebuie sa mai fac o doza de iod.
Asta mi s-a parut cam ciudat deoarece am facut deja 3 doze de iod, in total 380 unitati. Ultimele doua nu au captat deloc, scintigrama a fost negativa, tiroglobulina nu a scazut deloc. Totusi doctorul insista sa fac inca o doza de iod ( de data asta am fost la Fundeni ) Nu ti se pare ca m-as iradia degeaba?
Ely-body, am fost la dc de la Fundeni care mi-ai zis si incerc sa te sun in perioada urmatoare. Am fost plecata ( fata mea a avut o problema si am fost cu ea la spital)Multumesc pt informatii.
Am facut CT la plamani si nodulii au crescut putin. Sper sa se opreasca !!!!!!!!
O seara buna tuturor, Fran
0
03-03-2016, ora 21:58
blutux
Nu este medic/terapeut
blutux
Probabil ca mai dureaza introducerea lenvatinib-ului in Ro si oricum, mai mult ca sigur, ca urmeaza si altele (nivolumab a mai fost folosit pt cancerul tiroidian refractar).
Partea 'trabecular' din diagnosticul dvs. de la patologie este problema (am inteles ca a fost 'varianta foliculara si trabeculara').
Aspectul 'trabecular' nu reprezinta o simpla arhitectura celulara ci o tendinta de trecere de la forma diferentiata foliculara cu celule foarte asemanatoare cu cele normale, avide de iod, catre o forma slab diferentiata care nu raspunde la iod si e mai agresiva (recidive locale si metastaze des intalnite la distanta).
Doctorul de la Fundeni vrea sa aplice o metoda empirica, in orb, 'shot in the dark', respectiv doze relativ mari de iod in speranta ca va reusi in final stoparea cresterii tiroglobulinei - conform ghidurilor ministerului sanatatii, pentru metastaze la plamani nu exista limita la dozele de iod radioactiv. Numai ca s-a dovedit la dvs. dupa aproape 400 mci ca metastazele nu sunt avide de iod si capteaza glucoza radioactiva de la PET/CT.In paranteza, celulele net iodocaptante capteaza slab la PET/CT si invers. Pe de alta parte si inflamatiile benigne sunt bine captate la PET/CT, ce e la plamani se poate stabili doar prin biopsie.
Ar trebui discutat cu medicul de la Fundeni si cu un oncolog daca nu cumva se poate aplica, , un tratament care poate restabili din aviditatea de iod a celulelor (ex. selumetinib).
Trebuie luate in considerare si riscurile si efectele adverse urmare a dozelor mari de iod.
0
09-03-2016, ora 08:37
vali.123
Nu este medic/terapeut
vali.123
Buna, Cleo_clau2003, multa sanatate, sper ca te simiti mai bine.
Urmeaza sa fiu si eu operat - extirpare tiroida.Oare putem discuta in privat, cumva?cum se face? eu sunt nou pe aici. Multumesc
0
09-03-2016, ora 08:52
cleo_clau2003
Nu este medic/terapeut
cleo_clau2003
Bună tuturor.am deja 3 săptămâni de la operaţie. Pot spune ca sunt bine.am început munca de o săptămână jumătate. Încerc sa nu fac efort decât mediu.de condus am început sa conduc după 9 zile.ce ma enervează, e ca am senzaţia ca am ceva în gat, cand înghit.cineva îmi spunea ca e de la intubatie, dar deja au trecut 3 săptămâni, de la operaţie. La endocrinolog merg pe 21 feb.oricum sunt fericita ca a ieşit biopsia bine.noduli benigne. Sănătate tuturor.
0
10-03-2016, ora 14:08
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
Buna tuturor. Am 3 sapt de la operatie, iar azi am luat si rezultatul de la biopsie : carcinom papilar, stadiul 3. Acum trebuie sa merg la Parhon pt radioterapie cu iod. Poate sa-mi spuna cineva de dr Goldstein, am inteles ca se ajunje f greu la el. Te programeaza dupa cateva luni.Dar de clinica privata Ametist, stie cineva ceva ? Va doresc multa sanatate tuturor.
0
11-03-2016, ora 20:23
lavteo
Nu este medic/terapeut
lavteo
dr Goldstein face programari cand sunt locuri, are 10 -12 paturi pe sectie si sute de cereri, deci intr-o luna mai mult de 50 persoane nu are unde sa bage.
Iti recomand sa te duci intr-o zi a sapt, nu luni sau joi cand sunt internari si e omor acolo, dis-de-dimineata, pana in 8 ca poate prinzi loc sa intri. In mod normal se suna sa se faca programare la consult dar nu rasp asistenta la apeluri...asistenta sefa te introduce...
Eu nu stiu sa fie in Buc ceva particular de tratare cu iod radioactiv pt ca este un regim f strict de curatare a deseurilor radioactive...si apa care curge la baie este curatata, deci nu prea se baga particularul la cheltuiala...
Sanatate.
1
12-03-2016, ora 07:27
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
Iti multumesc din suflet lavteo. Tu ai avut nevoie de iod ? Ai fost la acest dr ? Il cunosti ? Cum e ? Daca asistenta sefa o sa ma introduca, inseamna ca trebuie sa fiu atenta cu ea. Stii cumva care e pretul ? Multa sanatate va doresc la toata lumea !
0
12-03-2016, ora 19:14
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Din cate stiu iod radioactiv se face si la IOCN -Cluj, au acolo o sectie de medicina nucleara cu dotari de top, condusa de Dr.Piciu care are dubla specializare(endocrinologie), poate puteti obtine o programare mai rapid decat la Parhon.
0
12-03-2016, ora 19:51
ioana62
Nu este medic/terapeut
ioana62
Buna seara.Eu stiu ca se face iod radioactiv si la IOB (Fundeni).
Am si eu o intrebare..Sunt operata in data de 14.01.2016 -extirpare totala tiroida si am facut ieri o ecografie in urma careia s-a constatat ca am facut granulom de fir..S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? Cum s-a rezolvat?
Multumesc!
0
12-03-2016, ora 20:39
cleo_clau2003
Nu este medic/terapeut
cleo_clau2003
Bună ioana, ce simptome ai avut la acest granulom?
0
12-03-2016, ora 21:00
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
Multumesc nsta pt informatii. Daca nu reusesc la Parhon, o sa incerc si la Cluj, desi e departe de mine (sunt din Bucuresti). Deja am intrat in panica, mi-e teama...imi bubuie capul !In 2012 mi s-a facut o punctie la Parhon (dr Ioachim), iar raspunsul a fost negativ. In noiembrie 2015, alta punctie (la sp Elias), iar raspunsul este : carcinom papilar, stadiul 3. Cum e posibil sa ajung in stadiul 3, in 3 ani ? Fara sa am nici un simptom ? Imi plezneste capul! Multa sanatate la toata lumea !
0
12-03-2016, ora 22:00
blutux
Nu este medic/terapeut
blutux
@ioana62
Daca e granulom de fir - de fapt granulom de sutura se numeste - asa va ramane, nu se intervine pentru ca nodulul, rezultat prin reactia organismului la corpul strain, va ramane la fel sa va scadea putin in dimensiuni cu trecerea anilor.

@luiza 64
Ce inseamna stadiul 3 ? Daca e vorba si de adenopatii cervicale, chestia asta e destul de intalnita in carcinomul papilar clasic, la aproape 30% din cazuri si nu schimba prea mult prognosticul favorabil.
Cat despre punctia cu ac fin, e destul de greu de diferentiat un adenom de un carcinom, mai ales la varianta foliculara, o gusa nodulara cu noduli suspecti ar trebui operata direct, pentru ca tot acolo se ajunge pana la urma.
Dr. Goldstein e foarte bun, inclusiv la ecografie care e foarte importanta in anii care urmeaza pentru pacientii cu carcinom operat.
Mai e si Fundeni, Clujul ar fi pe ultimul loc...
1
12-03-2016, ora 23:47
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
bluetux : stadiul 3, inseamna cat de avansat este cancerul...asa am inteles de la dr. Rezultatul de la punctie este: carcinom papilar papilar varianta foliculara si sclerozant, stadiu pT3N1. Te rog, stii cumva ce inseamna si sclerozant ? Si da, mi s-a scos tiroida, adenopatii pre si latero traheala si adenopatie latero-cervicala. Te rog sa ma crezi, sunt inceata, sunt speriata, pt ca nu stiu cat de grava e situatia, daca am sanse de vindecare definitiv. Vreau sa stiti ca am si hepatita C, iar in urma tratamentului mi s-a spus ca sunt "vindecata". Adica, virusul este in continuare in mine, doar l-a "adormit". Aceasta gusa, o am din 2009 si pana in acest an, nu mi s-a spus s-o scot.Multumesc pt raspuns !
0
13-03-2016, ora 08:39
blutux
Nu este medic/terapeut
blutux
pt3N1 = o forma ceva mai avansata local;probabil o tumoare mai mare de 4 cm sau cu extindere minima extratiroidiana si la ganglionii regionali.
Varianta foliculara SCLEROZANTA DIFUZA este o forma mai agresiva cu tendinta de crestere si extindere mai rapida decat carcinomul papilar clasic - nu stiu daca apare si termenul DIFUZ in rezultatul de la analiza anatomo-patologica.
Oricum, tratamentul cu iod radioactiv nu trebuie intarziat.
0
13-03-2016, ora 13:53
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
Buna bluetux. Maine ma duc la spital sa discut cu med endocrinolog, iar marti merg la Parhon, la dr Goldstein. Am sa fac tot posibilul sa incep cat mai repede terapia cu iod. Iau in calcul sa merg si la Cluj, la dr Piciu, care am auzit ca e f buna ( pregatita profesional). La Fundeni nu ma duc(am motivele mele). Multumesc din suflet pt toate sfaturile si informatiile care mi le-ai dat. Mi-as dori, sa te cunosc, sa ne intalnim la o cafea, sa ma revansez. Te pup si-ti doresc tot binele din lume !
0
13-03-2016, ora 14:09
lavteo
Nu este medic/terapeut
lavteo
Luiza64, diagnosticul tau e cam ca al meu acum 3 ani.si sunt vindecata!!
Am facut 2 dozari de iod ( 100 unitati fiecare) la Parhon. Prima la 6 luni aproade dela operatie si apoi la inca 6 luni ( nu e recomandata dozarea la mai putin de 6 luni). Tiroglobulina cat e?
Dr Goldstein are si specializare endocrinolog...deci poti sa nu mai mergi la endocrinolog daca tot vrei sa mergi marti la Parhon.
In leg cu asistenta sefa eu am "tratat-o " doar o sg data cand am fost la prima dozare..50 roni. Dr-ului i-am dat 300. LA asistente doar pt ca am vrut cate 10 roni..oricum cand esti internata interactionezi f putin cu cei din exterior pt ca radiezi si esti pericol pt restul. Vorbim cand te internezi.
Si eu am avut adenopatii cervicale, mi-au scos 20 de ganglioni din care 12 au fost cu metastaze. Nu dispera.
Sanatate tuturor.
0
13-03-2016, ora 17:25
fran57
Nu este medic/terapeut
fran57
Buna seara,
Sunt ff de acord cu Blue-Tux, Clujul e pe ultimul loc. Blue- Tux, cred ca esti doctor sau ceva, oricum esti ff bine informata. De la Blue- Tux am aflat de inspire.com, levantinib si altele de care sper sa nu aiba nimeni nevoie!!!!!
Mie mi s-a spus la Cluj sa tin tsh-ul la valoarea 3, 3.. si trebuia sa fie 0, 1.
Mie la Cluj nu mi-a mai dat a doua doza de iod, chiar daca aveam tg-ul = 1, 1.
Si eu... de la stadiul PT1N0Mo am ajuns acum la PT4N1 si cu metastaze la plamani ( noduli)
Asta din cauza tratamentului condus prost de catre madam Piciu!!!!!!! si in inafara de asta, vorbeste fff urat cu pacientii si ii trateaza ca pe niste carpe !!!!!!Cum este lasata sa faca ce vrea in tara asta? lasa pacientii sa plece acasa a doua zi dupa iod si toti sunt bombe radioactive ( cu masini, trenuri, pot sta langa femei gravide, copii, etc)
Aveti grija la cine mergeti, informati-va, nu faceti ca mine - nu am stiut de nimeni nimic si am ajuns aici.
- La mine a captat numai prima data iodul si apoi nu a mai captat. Acum iodul nu isi mai face efect si nu am ce face decat sa astept sa vad cum voi evolua. In tara nu este levantinib, ( un medicament care ar stopa evolutia )
Nu asteptati, mergeti cat mai repede la operatie ( eu am stat 24 de ani cu noduli), faceti cat mai repede iod, nu e gluma cu aceasta boala.
Poate recidiva oricand, si dupa 10-20 de ani !!!!!
Sper sa nu ma luati in gluma.
Dr. Golstein e ff ocupat, te trimite acasa chiar daca vede ca iti creste tg-ul si daca nu e mare nu isi face griji. Dar aceasta crestere inseamna recidiva si recidiva e de obicei la plamani, ficat sau oase !!!
Sper sa fie cati mai putini in aceasta situatie ( nu inteleg de ce nu recomanda PET -CT) - ?
va doresc o seara buna si multa atentie la aceasta maladie inselatoare!!!!!
0
13-03-2016, ora 18:18
blutux
Nu este medic/terapeut
blutux
@fran57
Nu sunt doctor si nici femeie, multumesc pentru apreciere.
Cat priveste tratamentul:
- cand am intrat prima oara la dr Goldstein, m-a intrebat de la inceput daca nu vreau sa merg la Fundeni sau la Cluj, datorita aglomeratiei. Intrucat atat patologul dr, Ioachim cat si dr. Goldstein au spus ca diagnosticul nu e grav si nici tratamentul cu I131 urgent, am ramas la Parhon. Dr. chirurg Ghemigian nu agrea nici dansul Fundeniul sau Clujul.
- o valoare stimulata de 1.1 a TG pe care ati avut-o la cateva luni dupa tratamentul cu iod nu e deloc mare, plus ca a scazut la dvs. de la aprox. 10 la inceput, am inteles. Majoritatea ghidurilor sugereaza sa nu se mai faca iod la o valoare sub 2 TG dupa tratament, se urmareste cu echo si tg in continuare. Asta a indus-o in eroare pe dr Piciu, a considerat ca sunteti de risc scazut de recurenta. Inexplicabil este faptul ca a mentinut TSH nesupresat si asta a stimulat celulele maligne. Chiar la risc scazut se tine TSH sub 1.
- nu se indica PET/CT in general pentru ca e foarte scump si pentru ca celulele avide de iod nu au semnal sugestiv la PET/FDG. La cei nonavizi de iod cu TG in crestere ar trebui sa fie obligatoriu.
- in mod normal, cum se face in tarile civilizate, tratamentele si investigatiile trebuie recomandate de endocrinolog. Medicul de medicina nucleara nu ar trebui decat sa execute tratamentul cu iod radioactiv, medicul radiolog sa execute imagistica. Datorita lipsei centrelor de tratare cu I131 s-a creat o harababura si o aglomeratie mare. Dr Goldstein tine loc si de endocrinolog si de radiolog, tot respectul pentru acest om.
0
13-03-2016, ora 20:58
fran57
Nu este medic/terapeut
fran57
Blue-Tux,
Imi amintesc perfect cum madam Piciu, la intrebarea mea daca trebuie sa tin tsh-ul sub 0, 1 ( stiam de asta de la fiica mea), mi-a facut o intreaga demonstratie ca, de fapt, 3, 3 se imparte la 100 si tsh-ul va fi 0.03 si este prea mic !!!!. De aceea, stau si ma gandesc, ce a fost in capul meu atunci de am crezut asa o prostie( dar am avut incredere in ea, ca e doctor).
Ma gandesc mereu la asta si nu pot sa inteleg de ce a zis asa, poate a vrut sa imi faca rau intentionat? ar fi prea de tot.
poate stii ceva de o analiza :BRAF V 600- care arata daca ai o mutatie genetica care inseamna ca nu mai captezi iodul?
Multumesc inca o data pt tot, esti un gentelman cu suflet mare si un om bun!!
1
13-03-2016, ora 22:17
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
Multumesc lavteo pt informatii si pt ca incerci sa-mi ridici moralul. Nu stiu ce este tiroglobulina. Si eu am avut ganglioni cu metastaze. Nu stiu daca am ceva la plamani ca nu am facut radiografii. Am vazut ca fran 57 nu a fost multumita de dr Piciu de la Cluj. Deci, singura optiune ramane Parhon, dr Goldstein. Vreau sa ne intalnim intr-o zi la o prajitura, sa ma revansez. Imi doresc sa te cunosc. Ai un suflet bun ! Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti !
0
14-03-2016, ora 05:59
blutux
Nu este medic/terapeut
blutux
Analiza pentru mutatia BRAF V 600E ar trebui facuta la inceputul tratamentului cancerului de tiroida diferentiat. Rezultatul pozitiv nu inseamna ca iodul nu mai e captat, dar statistic sugereaza posibilitatea (nu certitudinea) ca tumoarea sa fie agresiva, sa dea metastaze regionale si al distanta, pacientul fiind clasificat in categoria de risc mare de recurenta, inclusiv cu riscul sa devina avid de iod. Asa ca tratamentul trebuie sa fie agresiv de la inceput.
In mod normal ar trebui facuta la analiza patologica a tesutului operat sau la punctia nodulilor suspecti.
Se face si in Romania, la cerere, in orasele mari (Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov).
0
14-03-2016, ora 15:04
lavteo
Nu este medic/terapeut
lavteo
Luiza64, ganglioni cu metastaze nu inseamna ca a plecat in alte parti...ci ca putea pleca. Oricum daca faci iod, la sfarsitul curei o sa iti faca scintigrama. Pe acea scintigrama se vede daca iod a fost captat si in alte parti decat in zona gatului ( tiroidei/ganglioni). Celulele canceroase, nu stiu daca stii sunt de felul celui initial chiar daca de ex se muta la stomac...si de acea vor capta iod, oriunde s-ar afla. In acest fel se si verifica daca au plecat hai hui prin corp sa faca pui..
Cu prajitura ma atragi dar cum greutatea mea nu e ideala si mai sunt si in Italia acum cu lucrul ( tara pastelor/pizzei/ inghetatei)...iti dai seama cum sunt...multumesc de intentie.
0
14-03-2016, ora 18:03
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
Buna lavteo.De azi dimineata alerg de colo-colo si am ajuns acasa la ora 17. Am fost la spitalul Elias si am vorbit cu dr endocrinolog, apoi am fost la Parhon sa vorbesc cu dr Goldstein, care e plecat si se intoarce peste 2 sapt. Dar, am vorbit cu o asistenta(cam nervoasa) si mi-a spus ca abia in DECEMBRIE poate sa ma programeze pt iod (pana atunci nu mai sunt locuri) !!! Ce ma fac ? Sunt 10 luni. Mi se pare f mult! Oricum, mai ma "plimb" si maine: la Elias sa iau lamelele cu probele, le aduc la dr Ioachim si revin la d-na asistenta sa-mi faca programarea.Are cineva o alta solutie ? Lavteo, tu ce zici ? Invitatia ramane valabila pt atunci cand te vei intoarce, dar pana atunci poti sa mananci tu o pizza buna si pt mine! Va doresc numai bine !
0
14-03-2016, ora 21:19
blutux
Nu este medic/terapeut
blutux
Daca nici la Fundeni nu se poate mult mai repede, ar ramane Clujul pentru prima cura (urgenta) de radioiod si continuarea la Parhon.
Cu conditia sa nu-i spui asta doamnei Piciu si sa ai TSH supresat la indicatia endocrinologului, nu a doamnei de la medicina nucleara Cluj. Dansa trebuie sa se ocupe de radioiod in principal :).
0
14-03-2016, ora 21:54
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
Multumesc bluetux. Dar cum sa ma duc la Fundeni(sau Cluj) pt prima doza si apoi sa continui la Parhon ? Cum sa-i spun dr Goldstein..."stiti, prima doza am luat-o la...". In gen, medicii nu prea accepta asa ceva. Si dupa ce a povestit fran 57, cum s-a purtat d-na Piciu, cum tipa la pacienti...nu stiu daca as mai merge la Cluj. M-am saturat de medici, asistente care tipa. Adica, dupa ce dau bani...sa mai tipe si la mine ??? Astept, poate mai primesc si alte sfaturi. Sanatate la toata lumea !
0
14-03-2016, ora 22:18
blutux
Nu este medic/terapeut
blutux
Dr Goldstein nu se supara, multa lume vine de la Cluj la Parhon, merge de la Parhon la Fundeni, etc. Scopul acum e sa faci prima doza urgenta de iod, nu sa te preocupe toanele medicilor sau ale asistentelor. Si nu in ultimul rand sa ai un endocrinolog bun, exemplu dna dr. Goldstein care are cabinet privat... Radioiodul e numai o etapa, chiar nu conteaza cine o sa-l faca, sunt doze standardizate pt diferite grupe de risc. Unde te tratezi tu o sa alegi, nu doctorii.
0
15-03-2016, ora 00:49
marielenna
Nu este medic/terapeut
marielenna
Buna seara!
Sunt noua pe forum si recunosc ca sunt f ingrijorata de starea mea de sanatate.Am fost diagnosticata cu gusa polinodulara de aprox. 10 ani.Fara tratament medicamentos, anul acesta mi-am schimbat medicul endocrinolog -si bn am facut-am fost consultata de dr. Hristov Ioana de la Sp. Elytis dn Iasi, d-na dr. nu numai ca e frumoasa dar si f buna profesionista, dedicata pacientilor care, pe langa ecografie mi-a facut si elastografie si am aflat ca am mai multi noduli dintre care unul care ridica suspiciuni...Nu sunt o fire sperioasa doar ca am pb mari cu inima si neurologice.Pb cea mai acuta este ca ma aflu intr-un mare impas financiar.Mi sa rec. sa ma operez la conf.dr.Grigorovici, un medic de exceptie...imi este teama, am citit toate mesajele si m-am cam speriat.Ce sa fac? Sa accept operatia?
0
15-03-2016, ora 07:45
luiza 64
Nu este medic/terapeut
luiza 64
Buna marielenna. Daca ti s-a recomandat sa te operezi, atunci fa-o cat mai repede, nu mai sta! Sa nu-ti fie frica, nu ai de ce ! La urma, urmei, dupa ce te urci pe masa de operatie, te adoarme si nu mai simti nimic. Poate dupa operatie sa ai stari de voma, dar atat. Daca asculti indicatiile medicului, nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Buna bluetux. Am citit sfatul tau si iti dau dreptate.O dau tel si la Fundeni si la Cluj, sa vad unde ma programeaza mai repede.Trebuie sa-mi vad interesul!Am inteles ca iodul nu se ia inainte de 3 luni de la operatie. E adevarat ? Iti multumesc din suflet, pt ceea ce faci !
0
15-03-2016, ora 11:09
lavteo
Nu este medic/terapeut
lavteo
Buna Luiza,
Programeaza-te unde poti asa cum zicea si bluetux. O stiu si eu pe dr Goldstein, este endocrinologul meu curent. Daca e vreun loc mai devreme ea poate sa-l obtina de la sot. Asta daca nu sunt plecati amandoi pe la vreo conferinta ceva...
Nr ei de la cabinet il gasesti pe net ( Daniela Goldstein).
Stiu ca e necesar sa treaca 3 luni de la operatie, dar din ce am citit eu pe site-uri din afara in USA/Canada se da iod radioactiv si imediat dupa operatie ( probabil doze mai mici...).
Ti-a acceptat Ioachim lamele din alta parte?...ca e cam ciudat, bun, dar ciudat!
Adaugă un comentariu / răspuns
3521 comentarii 1 2 ..... 252627 ..... 117 118 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Analize pentru tiroidă – indicații, explicații și diagnostic de laborator
  • Insuficiența tiroidiană
  • Viața pacienților cu afecțiuni tiroidiene este afectată chiar și după stabilirea unui tratament
  •