Care este starea dupa operatie de tiroida?
Nu stiu nimic despre dna doctor Bluoss. Dna Flori, eu credeam ca deja v-ati operat. Ce s-a intamplat? De ce ati amânat? Cu cat faceti operaţia mai repede, cu atat mai bine!
Nu, nu m-am operat pentru ca nu am unde in spital de stat, nu am primit raspuns macar pentru consultatie de la Spitalul Militar, la privat nu am banii necesari si sunt in acelasi stadiu, poate mai rau putin, in sensul ca obosesc foarte tare, am senzatie de durere spre umeri etc.
M-a trimis un radiolog la Institutul Oncologic la endocrinologie, doctorita de acolo a vb cu doamna doctor Bluoss de la chirurgie toracica. E singura care m-ar opera in doua saptamani, dar nu inainte de a face si CT pentru a vedea stadiul ganglionilor. La CT nu aveau locuri si... tot asa. Sincer, mi-as fi dorit operatie la un chirurg cu experienta in acest gen de operatii, dar nu am bafta se pare. Va multumesc pentru raspunsuri, imi dau sentimentul ca nu sunt singura.
M-a trimis un radiolog la Institutul Oncologic la endocrinologie, doctorita de acolo a vb cu doamna doctor Bluoss de la chirurgie toracica. E singura care m-ar opera in doua saptamani, dar nu inainte de a face si CT pentru a vedea stadiul ganglionilor. La CT nu aveau locuri si... tot asa. Sincer, mi-as fi dorit operatie la un chirurg cu experienta in acest gen de operatii, dar nu am bafta se pare. Va multumesc pentru raspunsuri, imi dau sentimentul ca nu sunt singura.
Flori@ Spunemi vrei sati dau eu nr tel doctor Ghemigian Mircea? De la Parhon un om deosebit.
Darius, am fost prima data la dr. Ghemigian la Parhon. Sunt pe lista dumnealui de programari, 1173. De la cabinetul doamnei Ghemigian, unde m-a trimis pentru programare, mi-au spus sa revin cu telefon la sfarsitul lunii septembrie. Imi este cam teama sa astept pana in toamna - iarna. Din acest motiv tot horbecai prin alte parti fara sorti de izbanda. Nu stiu cum e mai bine, sa astept cu riscuri sa se agraveze, sau sa ma operez oriunde mai devreme. Stiu ca dumnealui este artizan in aceste operatii, dar daca-i tarziu, cat ma ajuta!?!
Flori@ Ai grija vorbeste cu endocrinolog inainte de ai face C T se face cu substanta de contrast si contine fff mult iod, si daca vei avea nevoie de cura de iod nu vei putea face. Joi sau vineri ma vad cu doc Ghemigian si o sal rog sa te opereze de urgenta : Incerc si te anunt.
Am facut CT cu substanta de contrast anul trecut...inseamna ca nu voi mai putea face trat. cu iod daca v-a fi nevoie??
Sa ai 1 an de la ultimul CT altfel tratamentul cu iod nu este eficient
De citeva zile na doare capul fff tare in spate dar pe perioade foarte scurte 2-3 min si se repeta iar la 30-40 min sa fie din cauza eutiroxului ca nu sa stabilit doza necesara organismului durerea e ca o migrena mai i se intinpla cuiva?
Nu am luat niciodata acest medicament, nu stiu cum este!
Dragii mei Marti am 5 săptămâni fără eutyrox, încep să mă simt un picuț rău mai ales seara, simt o durere sau o apăsare la inima, dureri de cap în spate, amorteli si stări de moleseala.În timpul zilei nu am aceste simptome. offfff mai am un pic și mă scap, sincer îmi este frică doar de acea durere în jurul inimii., este normal să simt așa?Apropo în spital înainte de operație mi sa făcut rmn, nu afectează acum la iod reactiv cînd o să fac?
Ela@ Unde ai facut operatia, si de ce tiau facut RMN?
PASTE FERICIT LINISTE SUFLETEASCA DRAGOSTE SI FFFF MULTA SANATATE.
La Timișoara, înainte de operație mi sa făcut rmn
Paste Fericit tuturor!!! Multă sănătate, fericire alături de cei dragi!
Hristos a inviat! Bunul Dumnezeu sa ne dea sanatate, liniste si pace sufleteasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!
Dragilor în afara de cartofi, ceapa si usturoi verde, dovlecel, ce mai avem voie să mincam înainte de iod?nu mai stiu, m-am scârbit maxim
Hristos a înviat! Ela tu nu ai mâncat carne deloc? Eu am mancat carne de pui si porc de tara. De dovlecei nu mai pot sa ma apropii, si mie mi s-a luat de ei. Manac legume si fructe, orez basmati si...repet...nu ma ating de absolut nimic gata preparat din comerţ. Imi fac salate din castraveti, ardei gras si cateva felii de rosie. Fac pandispan numai din albusuri de ou peste care pun dulceata facuta in casa.
Azi fac 2 saptamani de cand am inceput regimul si pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai nasol. Am momente cand simt ca ma strange ceva de gat, oboseala, dupa amiaza abia imi pot tine ochii deschişi si nu pot sa gandesc. Nici măcar o discutie cu colegii de serviciu nu o mai pot urmări. Simt slabiciune in toti muschii. Daca fac puţin efort respir foarte greu. Efectiv incep sa ma simt ca o leguma.
Ela, tu tii regimul de mai mult timp decat mine. Ce simptome ai?
Azi fac 2 saptamani de cand am inceput regimul si pe zi ce trece ma simt din ce in ce mai nasol. Am momente cand simt ca ma strange ceva de gat, oboseala, dupa amiaza abia imi pot tine ochii deschişi si nu pot sa gandesc. Nici măcar o discutie cu colegii de serviciu nu o mai pot urmări. Simt slabiciune in toti muschii. Daca fac puţin efort respir foarte greu. Efectiv incep sa ma simt ca o leguma.
Ela, tu tii regimul de mai mult timp decat mine. Ce simptome ai?
Draga Ana de câteva seri, am început să mă simt mai rău, am stări de moleseala, simt ceva greu la inima și intradevar somnolenta am si pe timpul zilei dar nu exagerat.Ciudat ca seara mă trece un val de slăbiciune apoi îmi revin, dar destul cât să mă sperii.Spune-mi te rog ce legume folosești?îmi revin repede deocamdată din aceste stări, sper să fie tot așa pina in 10.tu cînd esti programată pentru iod radioactiv? Să nu intri în panică, dacă nu îți revi, fati un ceai de tei, sau eu mai iau o linguriță de miere sau maninc o banană cînd simt ca ma ia cu leșin.
Apropo am mîncat si carne, spunea Darius ca ai voie si carne de miel, bineînțeles am folosit doare sare fara iod
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ingrasare dupa operatia la tiroida
- 5Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
- 4Analiza glanda tiroida
- 2analize glanda tiroida
- 4va trebui sa faca tratament toata viata?
- 34Chist tireoglos sau branhial
- 3tiroidita
- 4operatie la parhon-tiroida
- 7TSH 6, 851
- 5tiroidita cronica autoimuna - nu exista tratament pentru o astfel de boala?
- 0Tiroida de la anticonceptionale?
- 5ce analize se fac pt gl. tiroida?
- 2glanda tiroida...un sfat va rog
- 7probleme de tiroida
- 2probleme cu tiroida
- 4Analiza tiroida autoimuna
- 1analize glanda tiroida
- 2Hipertiroidism
- 1Analize tiroida bune, se poate totusi sa am ceva la tiroida?
Mai multe informații despre: Tiroida
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertiroidism
- Hipotiroidism
- Tireotoxicoza
- Boala Basedow-Graves-Parry
- Gușa multinodulară toxică
- Tiroidita autoimună Hashimoto
- Disfunctia tiroidiana indusa de amiodarona
- Cancerul tiroidian
- Tiroidita postpartum
- Tiroidita fibroasa (Tiroidita Riedel)