Carie, abces, ceva de genu

04-08-2012
ACreepyBastard
Nu este medic/terapeut
ACreepyBastard
Salutare, am o problema la o masea. Acum 2 ani am fost la stomatolog, mi-am scos o masea.dar a mai ramas ceva 'cioturi foarte mici' spun eu, doctorul a spus ca nu este nimic, ca poate e osul. Am zis ok, a trecut 1 an, a trecut ceva timp si a inceput sa ma doara maseaua de langa care e perfect sanatoasa, cred. Aveam infectie.Ok. Am luat niste antibiotice numite 'Rovamycine'. A trecut durerea, dupa ceva timp am facut iar, si am procedat la fel, nici o problema.
Acum am observat o alta problema, cand pun mana la falca si apas umpic unde e maseaua simt ceva..umpic umflat..nici ca-ti dai seama dar doar foarte putin. Ma gandesc ca ar fi puroi, o sa merg sa-mi tratez, probabil sa-mi fac o radiografie si sa-mi scot cioturile alea.
Acum intrebarea mea este... se poate agrava daca e puroi, cred ca-l am de 2 luni...adica nu e umflat aproape deloc, falca nu cred ca e umflata doar ca simt ceva care doar si parca..na..e ceva p-acolo.
Daca ar fi ceva mai grav (sa se raspandeasca durerea) ar fi normal sa ma doara iar sau alte simptome in afara faptului ca simt ceva acolo, maseaua cu pricina i-a fost scos nervul, probata si dupa scoasa.Ma gandeam ca daca i-a fost scos nervul si as avea abces/puroi nu m-ar mai durea, cum mi-as da seama ca se agraveaza.
Daca se pune problema de ce nu merg si luni la doctor, pai nu am bani pana la sfarsitul lunii:)

Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
04-08-2012, ora 22:25
geo88
Nu este medic/terapeut
geo88
Daca stai asa vei abcesul adica colectia de puroi va ajunge in sange faci empiem si te-ai scos, asa ca legi ori stai ori mergi la medic sa iti rezolve problema sa iti recomande antibiotice ca sa fie ok.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul