Carie, abces, ceva de genu
Salutare, am o problema la o masea. Acum 2 ani am fost la stomatolog, mi-am scos o masea.dar a mai ramas ceva 'cioturi foarte mici' spun eu, doctorul a spus ca nu este nimic, ca poate e osul. Am zis ok, a trecut 1 an, a trecut ceva timp si a inceput sa ma doara maseaua de langa care e perfect sanatoasa, cred. Aveam infectie.Ok. Am luat niste antibiotice numite 'Rovamycine'. A trecut durerea, dupa ceva timp am facut iar, si am procedat la fel, nici o problema.
Acum am observat o alta problema, cand pun mana la falca si apas umpic unde e maseaua simt ceva..umpic umflat..nici ca-ti dai seama dar doar foarte putin. Ma gandesc ca ar fi puroi, o sa merg sa-mi tratez, probabil sa-mi fac o radiografie si sa-mi scot cioturile alea.
Acum intrebarea mea este... se poate agrava daca e puroi, cred ca-l am de 2 luni...adica nu e umflat aproape deloc, falca nu cred ca e umflata doar ca simt ceva care doar si parca..na..e ceva p-acolo.
Daca ar fi ceva mai grav (sa se raspandeasca durerea) ar fi normal sa ma doara iar sau alte simptome in afara faptului ca simt ceva acolo, maseaua cu pricina i-a fost scos nervul, probata si dupa scoasa.Ma gandeam ca daca i-a fost scos nervul si as avea abces/puroi nu m-ar mai durea, cum mi-as da seama ca se agraveaza.
Daca se pune problema de ce nu merg si luni la doctor, pai nu am bani pana la sfarsitul lunii:)
Multumesc anticipat.
Acum am observat o alta problema, cand pun mana la falca si apas umpic unde e maseaua simt ceva..umpic umflat..nici ca-ti dai seama dar doar foarte putin. Ma gandesc ca ar fi puroi, o sa merg sa-mi tratez, probabil sa-mi fac o radiografie si sa-mi scot cioturile alea.
Acum intrebarea mea este... se poate agrava daca e puroi, cred ca-l am de 2 luni...adica nu e umflat aproape deloc, falca nu cred ca e umflata doar ca simt ceva care doar si parca..na..e ceva p-acolo.
Daca ar fi ceva mai grav (sa se raspandeasca durerea) ar fi normal sa ma doara iar sau alte simptome in afara faptului ca simt ceva acolo, maseaua cu pricina i-a fost scos nervul, probata si dupa scoasa.Ma gandeam ca daca i-a fost scos nervul si as avea abces/puroi nu m-ar mai durea, cum mi-as da seama ca se agraveaza.
Daca se pune problema de ce nu merg si luni la doctor, pai nu am bani pana la sfarsitul lunii:)
Multumesc anticipat.
1 comentarii
Daca stai asa vei abcesul adica colectia de puroi va ajunge in sange faci empiem si te-ai scos, asa ca legi ori stai ori mergi la medic sa iti rezolve problema sa iti recomande antibiotice ca sa fie ok.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Durere la mestecat/rece/cald la coroana provizorie masea
- 1Durere ATM - CT întreg sau doar CT ATM bilateral?
- 6Veruca/Papilom în cerul gurii.
- 2Chist maxilar cu sinuzită
- 3Radiografie dentara
- 0Despre dinți
- 1Puncte alb-galbui pe mucoasa obrazului
- 1Aparat dentar
- 2Molar de minte extracție prin chirurgie.
- 1Cabinet stomatologic pentru proteza totala mobila