Carie prea adanca

27-11-2009
Carena
Nu este medic/terapeut
Carena
Am o carie la penultima masea din partea din dreapta sus.Problema e ca e cariata in interior din lateral pentru ca maseaua mea de minte nu a iesit in totalitate.Pare a fi foarte cariata, iar daca imi intra mancare in acel loc ma doare destul de tare, iar cand incerc sa scot resturile de alimente din acel loc imi curge sange, iar daca lovesc anumite parti din interior dor destul de tare si miros urat.Maine ma duc la stomatolog insa imi este destul de frica, mai ales ca am avut antecedente neplacute cu dentistii.Si as mai avea o intrebare cu privire la aparatul dentar. Dintii din fata sunt ba prea in fata, ba in spate si as vrea sa mi pun aparat dentar mai ales ca dintii din fata, cei doi din fata se incaleca si as vrea sa stiu un pret si procedura.Multumesc mult
2 comentarii
0
27-11-2009, ora 10:43
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
buna ziua! problemele dvs se pot rezolva...mai intai cariile si apoi, cu o igiena dentara foarte buna, si aparatul dentar. Trebuie sa fiti vazuta de medicul stomatolog si el va proceda in consecinta.
0
07-12-2009, ora 23:46
Carena
Nu este medic/terapeut
Carena
Daca prezint o adeverinta de elev de la liceu si o copie dupa buletin primesc gratuitate la un cabinet stomatologic particular?
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul