Carii

15-05-2007
justcora
Nu este medic/terapeut
justcora
Buna seara, nu stiu cui sa ma mai adresez.Am un frate de 18 ani cu tetrapareza spastica care neputind fi spalat pe dinti, el inghitind pasta, a inceput sa aiba probleme cu dantura.Are dureri atunci cind maninca.Am fost cu el la consult si mi s-a spus ca trebuie adormit si lucrat cit mai mult in gura lui.Sint din Bacau si nu am gasit asa ceva aici.Am speranta ca poate fi ajutat.Ne deplasam oriunde este nevoie.Va multumesc mult si sper sa putem lua din suferinta fratelui meu.
1 comentarii
0
28-08-2007, ora 00:00
daciadentalclinic
Identitate neconfirmată
daciadentalclinic
E adevarat, in cazul fratelui tau va trebui efectuata anestezie generala; nu stiu daca in Bacau este un spital de Chirurgie oro-maxilo-faciala (OMF); dar in Bucuresti si la Iasi sigur sunt. Roaga-l pe dentistul la care ai fost sa iti dea o trimitere pentru chirurgie OMF cu care va putea fi internat pentru cateva zile, in care i se vor rezolva problemele stomatologice (daca nu toate, macar cele mai urgente).
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul