Carne crescuta pe gingie

13-12-2016
Hatoofe
Nu este medic/terapeut
Hatoofe
Buna ziua, astazi am observat că mi-a aparut o bucățică de carne pe gingia din spate care seamănă cu o gingie și are forma lunguiața și gingia din spate de pe care a crescut bucățica de carne este moale și fina vă rog frumos aș vrea sa știu dacă este grav și dacă se trateaza cu antibiotice sau este necesara o interventie

Mulțumesc frumos
3 comentarii
0
13-12-2016, ora 15:20
Dr Prescornitoiu
Identitate neconfirmată
Dr Prescornitoiu
Buna ziua, este posibil sa fie vorba despre un polip gingival. Pentru tratament, este nevoie de excizia acestuia. Este indicat sa faceti un consult stomatologic, pentru evaluarea leziunii si pentru a pune un diagnostic corect.

O zi buna!
0
13-12-2016, ora 16:07
Hatoofe
Nu este medic/terapeut
Hatoofe
Ma scuzati inca o data dar acea bucatica de carne sa rupt si nu am nici o durere
A sangerat foarte putin, mam spalat pe dinti si e bine
Ce sfat imi dati ar trebuii sa iau ceva sau sa las asa ?

Va multumesc din nou, o zi buna
0
13-12-2016, ora 18:10
Dr Prescornitoiu
Identitate neconfirmată
Dr Prescornitoiu
Buna seara, sfatul meu este sa mergeti la un consult stomatologic, pentru a va asigura ca totul este in regula. Trebuie depistata cauza aparitiei acelei formatiuni. Incercati sa igienizati bine zona si sa clatiti cu apa de gura.

O seara buna va doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul