Cartea "Vindeca-ti mintea'"carte de mare ajutor

04-02-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Recomand din suflet cartea "Vindeca-ti mintea" de dr.Mona Lisa Schulz și Louise Hay.
Ne poate ajuta daca avem tulburări psihologice:anxietate, depresie, toc, dependente, probleme de memorie, concentrare și dacă nu prea putem merge la psiholog.
Mai are are 2 părți asemănătoare, 2 cărți numite Totul este bine și Poți să-ți vindeci viața, vindeca-ti corpul dar cartea Vindeca-ti mintea e de baza Ptr ajutorul la psihic.
Lectură plăcută și sper sa ne fie de folos.
Eu incep sa le citesc, mi-au fost recomandate la randul meu de un psiholog.Le-am răsfoit și din câte am văzut e foarte promițătoare, are recenzii, sfaturi, tehnici foarte bune Ptr a îți ameliora suferința minții.
Atenție:Cartea și lucrul cu cartea nu înlocuiesc tratamentul medicamentos de la psihiatru.Cartea aceasta și cartile de self help, trebuie citite că și ceva complementar alaturi de medicația psihiatrica și dacă va permiteți și alaturi de terapie.E adevărat că cărțile de acest tip pot fi mici substituenți ai terapiei la psiholog, adică pot avea și ele efect terapeutic, daca lucrezi cu cartea însă nu înlocuieste consulturile de specialitate și.tratamentul medicamentos și consilierea psihologice.Ele sunt doar adjuvante, dar adjuvante bune, de folos din câte zic oamenii la recenzii iar cine nu are bani și nu își permite ședințe la psiholog deocamdată, poate citi cartea aceasta și carti de self help de tipul acesta
Oricum nu aveți nimic de pierdut daca citiți cartea aceasta.Din contra, avem numai de câștigat dacă o citim.Succes și lectura plăcută!Haide sa o citim împreună!
5 comentarii
1
04-02-2020, ora 20:21
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Nu fac reclama și nici nu vând aceasta carte.Tocmai mi-am cumparat-o și eu, am rasfoit-o, am citit pe net recenziile despre ea și am văzut că chiar poate fi de ajutor pentru fiecare care are probleme psihice, psihologice In carte se vorbește de anxietate, depresie, atacuri de panica, probleme de memorie, creierul și stilurile de învățare, dependențele de orice fel, corp, minte, creier.
Cred că poate fi de folos fiecărui bolnav psihologic.
Am vrut doar sa împărtășesc cu voi acest lucru.Haideti sa citim cartea împreună și să spunem cat de mult ne-a ajutat!Ea se găsește la orice librărie online dar și la cele offline mari.Lectura plăcută!
1
04-02-2020, ora 20:40
iulianachiper
Nu este medic/terapeut
iulianachiper
in general este bine ca oricine sa gandeasca pozitiv si sa se autosugestioneze pozitiv.
1
04-02-2020, ora 20:41
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Dr.Mona Lisa Schulz, autoarea cărții este medic neuropsihiatru certificat iar Louise Hay este o scriitoare motivațională de cărți de auto-ajutor.
1
05-02-2020, ora 17:10
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Dacă vei citi această carte, vei învăţa din ea ce se întâmplă în creierul şi în corpul tău atunci când:
· Te simţi tist, mânios sau panicat;
· Eşti dependent de o substanţă sau de un comportament;
· Ai dificultăţi de concentrare, îţi vine greu să citeşti sau să îţi aminteşti anumite lucruri;
· O traumă din trecut îţi întunecă mintea în prezent;
· O stare emoţională reprezintă un indiciu pentru o boală fizică.
1
05-02-2020, ora 17:11
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Foarte mulţi oameni nu ştiu să rămână calmi, fericiţi şi focalizaţi în această lume din ce în ce mai complexă. Ce putem face pentru a ne păstra starea de focalizare, un psihic stabil şi o memorie intactă în condiţiile în care creierul şi corpul nostru sunt bombardate clipă de clipă cu informaţii şi influenţe din toate direcţiile? Această carte unică în felul ei combină ştiinţa de ultimă oră cu compasiunea şi cu înţelepciunea, oferindu-ne răspunsuri extrem de utile.

Vindecă-ţi mintea continuă abordarea explorată pentru prima dată de dr. Mona Lisa Schulz şi Louise Hay în cartea Totul este bine: Vindecă-ţi corpul cu ajutorul medicinei, afirmaţiilor şi intuiţiei. În cazul de faţă, această abordare este aplicată pentru diferite afecţiuni ale minţii, cum ar fi depresia, anxietatea şi dependenţa, dar şi tulburările de memorie şi de învăţare sau chiar stările mistice. Dacă vei citi această carte, vei învăţa din ea ce se întâmplă în creierul şi în corpul tău atunci când:

· Te simţi tist, mânios sau panicat;

· Eşti dependent de o substanţă sau de un comportament;

· Ai dificultăţi de concentrare, îţi vine greu să citeşti sau să îţi aminteşti anumite lucruri;

· O traumă din trecut îţi întunecă mintea în prezent;

· O stare emoţională reprezintă un indiciu pentru o boală fizică;

· Şi multe altele.

În fiecare capitol vei putea trăi o „experienţă vindecătoare virtuală” citind despre studiile de caz din Clinica Totul Este Bine, în care dr. Mona Lisa îşi foloseşte intuiţia medicală pentru a diagnostica diferite probleme de sănătate ale unor clienţi tipici. Împreună cu Louise, ea oferă soluţii şi afirmaţii pentru restabilirea stării de bunăstare.

Abordarea de tip „o pastilă pentru orice boală” a ajuns atât de prevalentă în zilele noastre încât foarte mulţi oameni cred sincer că au nevoie de o intervenţie farmaceutică pe cât de scumpă, pe atât de schimbătoare. În realitate, medicamentele nu reprezintă decât una din abordările vindecării minţii. Suplimentele nutriţionale ne oferă o altă modalitate de susţinere a sănătăţii minţii şi corpului, iar afirmaţiile şi diferitele forme de psihoterapie ne pot ajuta să ne reechilibrăm prin schimbarea felului în care gândim. Cartea Vindecă-ţi mintea îţi pune toate aceste instrumente la dispoziţie, ajutându-te astfel să îţi alegi singur calea pe care o consideri cea mai utilă pentru a reatinge starea de integritate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul