Cascat frecvent

08-05-2015
Anatoly
Nu este medic/terapeut
Anatoly
Casc frecvent cu larcimari, uneori am dureri de cap, am somnolenta, dorm destul de bine (8-10 ore)insa cand ma trezesc sunt obosit si am senzatii de ochi uscati si obositi. Am memorie scurta, greu memorez poezii si nu ma pot concentra. Rar imi amorteste bratul sting si partea stinga a capului. Asa este de cateva luni.
Nu fumez, fast-food si alcool consum ocazitional dar rar, practic fitness-ul.
3 comentarii
0
08-05-2015, ora 22:23
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Durerile de cap(la ceafa) sunt dimineata dupa trezire ? Amortirea cuprinde umarul sau antebratul cu ramificatii in degete?
Dormiti mai mult pe spate? Sunteti somnolent in timpul zilei ?
Posibil sa aveti sindrom de apnee in somn (SAS, OSA). Ar fi indicat sa va adresati unui pneumolog ptr efectuarea unui test de somn(polisomnografie) si stabilirea AHI.
0
09-05-2015, ora 10:26
Anatoly
Nu este medic/terapeut
Anatoly
#nsta Durerile apar spontan in orice vreme a zilei, le simt in centrul capului. Amortirea cuprinde partea de sus a bratului (tricepsul). Insa in ultimele zile nu prea mai am aceste simptome. Dorm mai mult pe o parte. Da sunt somnolent in timpul zilei.
0
09-05-2015, ora 19:25
hipoadin
Nu este medic/terapeut
hipoadin
Cele mai probabile afectiuni care se potrivesc cel mai bine simptomelor descrise(care sunt cam vagi) sunt apneea de somn si hipotiroidismul(deseori sunt legate), dar mai pot fi si alte boli mai putin probabile, depind de greutate, varsta, antecedente medicale, etc (tumori cerebrare, cardiovasculare, neurologice, etc). Cel mai bine e sa va vada un medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce e contagios căscatul?
  • Căscatul frecvent
  •