Catre dl dr Uscatu
De ceva timp simt durere deasupra genunchiului( localizarea Mai corecta Ar fi cam in dreptul muschiului quadriceps femoris) daca fac genoflexiuni Sau miscari asemanatoare genoflexiunilor!! Am crezut ca Va trece de la sine insa Nu a fost Asa, continua sa Ma doara!! Asta Se intampla la ambele picioare!!! Ce poate fi!!?? Multumesc
1 comentarii
Buna seara!
Sincer, nu am reusit sa inteleg din expunerea D-voastra sungurele elemente cu adevarat importante: sexul, varsta, greutatea, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice sau medicale etc etc. Dar mai ales nu am inteles localizarea anatomica a durerii, durata, tipul si intensitatea ei etc etc
Cea mai frecventa cauza este supraincarcarea mecanica prin exagerarea efortului sportiv.
Luati o pauza de 1-2-3 luni de la miscarile care va produc suferinta si notati efectul.
Daca suferinta persista, puteti oridand consulta un ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Sincer, nu am reusit sa inteleg din expunerea D-voastra sungurele elemente cu adevarat importante: sexul, varsta, greutatea, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice sau medicale etc etc. Dar mai ales nu am inteles localizarea anatomica a durerii, durata, tipul si intensitatea ei etc etc
Cea mai frecventa cauza este supraincarcarea mecanica prin exagerarea efortului sportiv.
Luati o pauza de 1-2-3 luni de la miscarile care va produc suferinta si notati efectul.
Daca suferinta persista, puteti oridand consulta un ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70