Caut servicii stomatologice gratuite/compensate în Bucureşti. Probleme dentare f grave

29-08-2018
ClaudiuCerna
Nu este medic/terapeut
ClaudiuCerna
Nu sunt sigur dacă genul ăsta de thread este acceptat aici, dar caut un cabinet stomatologic/fundaţie care oferă servicii compensate sau gratuite, pentru cazurile sociale şi nu numai.

Mă tot lupt cu problemele dentare de când eram adolescent, am 22 de ani acum şi nu am reuşit să o scot la capăt. Toţi dintii sunt cariaţi, câţiva nici nu mai sunt prezenţi (Un incisiv frontal, un canin, un premolar şi un incisiv lateral).
Am multe lucrări în gură, nu mă pricep să le categorizez cum trebuie, dar am plombe simple pentru unii dinţi şi plombe/coroana acrilat + pivot pentru alţii.

În urmă cu 3 săptămni am rămas fără un incisiv frontal, acesta s-a desprins din gingie în timp ce mâncam, fără să sângerez sau să fie prezente pete negre/carii pe suprafaţa dintelui. Incisivul era o lucrare nu mai veche de 18 luni, formată de pivot + coroana acrilat.

Caut un cabinet care oferă preţuri reduse sau gratuite, în special pentru lucrarile ce necesită un plan de tratament de lungă durată. Menţionez că nu sunt salariat, sunt rezident al Municipiului Bucureşti dar sunt dispus să fac naveta dacă este nevoie.

Mai jos am ataşat o radiografie panoramică, din Februarie 2015. Atunci am început să urmez pentru prima dată un tratament dentar, lucrurile s-au mai schimbat de atunci dar cred că vă puteţi face o ideea despre cât de severe sunt problemele mele dentare.

https://i.imgur.com/6C4kwNe.jpg
1 comentarii
0
30-08-2018, ora 08:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dati cautare Google "servicii dentare decontate de CNAS" si cititi articolele de profil.
Incercati sa gasiti un cabinet care are contract cu Casa sau intrebati la Facultatea de Stomatologie pe Plevnei. Poate va pot ajuta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul